Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Sajonara
Jebo mater, ja na sajtu milenijuma ne mogu pronaći ko će osvojiti LŠ... Jel ima uopšte?
Мислио сам да прећутим јер имам утисак да увек избаксузирам тикет кад поставим овде пре почетка, па ретко који прође, ал' ево:
Наполи гг
на 2500 сома излаз готово 10.
рече и бури да ће да одигра исто, само за нешто мање пара.
Proći ćete garant, jer je meni mrsko otići do kladionice...
Ne bre Gazimudo, zna se ko su fašisti. :) Od velikih fašističkih klubova, tu su ti jedino Real i Lacio, pa se ti sad misli na koji od ta 2 je kvota 3.25 da će uzeti LŠ. xD Ja volem da pridodam tom fašističkom društvu i Bajern, ali čisto zato što su iz Minhena. :D Eve ga, Sele, str. 4.
http://www.millenniumbet.net/pdf/lista/LISTA%2021%2002%202012%20-%20WEB.pdf
Ista priča i sa mnom. Razmišljao se da li da idem i odustao. Kako ima da dođe 0:2 za fašiste i 1:1 Napoli - Čelsi, samo ćeš da vidiš. E onda bih već imao dobar materijal za samoubistvo. :)
ja sam preziveo pokusaj samoubistva alkoholom kad sam odlucio da odigram Fiorentina - Napoli 5+, umesto prvobitno planiranog, i osecaja NAPOLI DAJE 3+.
Bas sam zeleo da se probudim mrtav sledeceg jutra,al drugari me suvise vole pa me odneli kuci.
Aukurac. To nije isti Milenijum. I kod nas ima jedan. Jebo te, nigdje ne mogu naći ovdje da se može kladiti na pobjednika LŠ. Prije par mjeseci naletjeh na neki sajt gdje može da se kladi na pobjednika EP-a, al sad nema ponude nigdje... U stvari, evo nađoh EP u Astri. I to je to... Jebo ih svak...
Bolje da sam pogino u 93 minutu nego sto je onaj sa petnes suglasnika u prezimenu dao gol
Ma stoka seljačka, Sele. I ja sam jedva ovo naš'o, danas mi palo na pamet kad sam se vrać'o iz dgra. :) Ima Meridijan kod vas? FAŠISTI FTNJ!!111 'Nači zato ne mogu da jebeno dočekam revanš na Bernabeu. Prodajem sve živo i igram 1&3+, to se ne propušta! Sva sreća pa se mi ne iscimasmo do kladže Sele... :D
немам лепе речи. остаћу смирен, остаћу смирен... ЈЕБЕМ ИМ КЕВУ ЦИГАНСКУ, ЈА!
које сам среће тренутно, не би ме чудило да наполи води 2:0 и да челзи омаши пенал у деведездесетом.
Ako mozes da ostanes miran iako si puko 2500 u 93. minutu... Ne znam sta da ti kazem. Ti si moj idol.
pa jebotebog, ovo nije humano... jebem im mater rusku i špansku, dabogda im se zatrolo sjeme...
sta da vam kazem, mora i kladza u plusu da bude loma....
Odigrah sledece. Nisam stigao da objavim ovde. Za sad ide dobro.
Barnsli-Birmingem 2
Napoli-Celzi 1
Milvol-Midlsboro 2
Blekpul-West hem GG
Kvota- 21,52
Milvol-Midlsboro 2
Barnsli-Birmingem 2
Blekpul-West hem GG
Napoli-Celzi GG
Carlton-Rocdejl 1#0-2g
Kvota- 52
Čekaj bre, imam pitanjce, molim za odgovor. Na ovaj drugi vrljavi tiket sam šibno 50 kinti, za sad ne ide loše. Nego, piše da je kvota 52, a dobitak 1309. Kad izračunam kvote, ispada da je 42 ukupno, ali opet je dobitak manji. Retko igram ove dvoznake, pa je možda oko toga fora, jer piše kombinacija-2.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1002-7312292-957
MAMU FAŠISTIČKU U PIČKU JA!
Fala bogu, pa napokon i to da se desi. Uglavnom prođe ono što bih igrala da mi se da otići do kladionice :)
Ima, al evo sad probah ući na sajt i ne mere, hoće neke šifre, kurac-palac...
Ps: E nek je ovaj glupi Čelzi popušio, uber mi je drago.
EDIT: Uspjela sam, zajebavao me ad blocker.
SEDAM UTAKMICA GG ENGLEZI I JEDNA PRODA FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU......... SKANTORP GOVNOOO
MAMU FAŠISTIČKU U PIČKU JA!
Ја погодио ту 0-2, хладна је Русија, нису ове јајаре навикле да играју тамо, него у Шпанију фино који је најтоплија у европи, знао сам да ће ноге да им се стегну.
Мене бачи Челзи, који је курац са њима?
Ako tamo ima da se kladi na pobjednika LŠ, ja sam uber ćorava. Pomozderder Grifine...