квота 3 на удинезе, еј! добро, можда сам био преамбициозан са тачним резултатом на удинезе, показали су да су још бољи нег' што сам мислио. мислио сам да ће паок да одигра нешто боље. свеједно, ако је неко индиректно послушао па одиграо двојку, из два у два, или макар икс-два, довољно. :)
едит: мунуо га МУНИаин за билбао, додуше, љоренте асистир'о. како год, добро је!
Krivo mi samo što me je sjeb'o Briž jer kad god sam igrao na njih uvek su dobijali. Doduše, sad sam igrao x, tako da nisam igrao na njih... xD Očekujem mnogo večeras od NBA-a.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Eo ga, počelo je. Primiše gol. PU!
неће, селе, доби и трабзон црвени... мене мучи овај руски бункер, ваљда неће да издржи до краја, пробиће га љоренте.
Danas pola kladionice htelo da igra na Udineze,ja ih sve odvratio.
KACAM RASAN
Ja više ne bih išla u tu kladionicu. Čisto preventivno.
Cuti i navijaj za PAOK :D
квота 3 на удинезе, еј! добро, можда сам био преамбициозан са тачним резултатом на удинезе, показали су да су још бољи нег' што сам мислио. мислио сам да ће паок да одигра нешто боље. свеједно, ако је неко индиректно послушао па одиграо двојку, из два у два, или макар икс-два, довољно. :)
едит: мунуо га МУНИаин за билбао, додуше, љоренте асистир'о. како год, добро је!
Sjebo me udineze trećim golom.... Još ono nije bio penal....
Krivo mi samo što me je sjeb'o Briž jer kad god sam igrao na njih uvek su dobijali. Doduše, sad sam igrao x, tako da nisam igrao na njih... xD Očekujem mnogo večeras od NBA-a.
Prošla dva para. Čekam još dva.
Ја погодио Хановер, Твенте, Псв, Билбао 0-2 и чекам Манчестер и Шалке
Postajem strucnjak za ove Engleze hohoho
Derbi-Lester 2
Besiktas-Braga 1
Olimpijakos-Rubin 1
Anderleht-AZ Alkmar 1
kvota 18
PU BEM TI AJAKS!
хохо, ал' јебе ајакс! још један сад, мамицу им манчестерску!
а мене само андерлехт, вид'о бури тикет. много ме нешто неће откад сам узео кинту.
Mene zasraše Mančester i Šalketa. PU!
Mene 1 gol udinezea mamu im jebem u pičksfdhudffddfhdfh
Kažem vam ja. Kladionica jebe. Treba pauzirati 7 dana. Da se vijuge smire.
Pauziranje je za picke.
Pička sam.
Nasao sam 3 zanimljiva para za sutra...
Phoenix - Bayern Munchen 1 2.50
Sasari - Avelino 1 1.40
Estudiantes - Huventud 1 1.40
Lagan ulog 500, dobitak 2500...da se ima za nedeljni tiket.
Imam tri za sutra:
Phoenix - Bayern - 2 (1.4)
Cibona - Partizan - 2 (1.8)
Krka - Budućnost -2 (1.85).