Pa dal je moguce jebeno, Huventud u 10 utakmica u gostima 10 poraza, i sad ubiju ove nesrecnike.... ....jebeni Spanci usrani da im jebem mater mrtvacku u picku
Jebem ti Lion u pičku onu ružnu usranu koliko ih kenja! Gledam tekmu i jebeno ne verujem koliko sere te majmune mrtve koji su jebeno 6. ili koji već na tabeli i muče se sa jebenim slepačkim timovima i onda odjednom tuku PSŽ, i to baš onda kad ja odigram duplu šansu na jebeni ziljavi PSŽ! M'rš u pičku materinu mrtvu!
I'TE BRE PARIŽANI U PIČKU LEPU MATERINU, 'OĆETE DA DOBIJEM SRČKU BRE?! JEBI GOVNA LIONSKA USRANA, SAMO JEBI!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ljakse, ne bih da jedem govna ko po obicaju, al Bajern u gostiam ne moze vola da ubode....zato i igram 1 :)
Dobro, videćemo. Ja igram dvojku bez hendikepa, a ti kako hoćeš.
Ja igram kec bez hendikepa...kontam da ce biti kao ono kad sam ja cekao psz 0-2 za pare, a ti 3+ :))
Ja odigro uklete holandjane 2 celo kolo 3 + za 40 dinara, metodom nasumično izbacio samo jedan par, i op uletoše, majke im ga nenormalne.
www.dobet.com
Registrujte se i imate 10e bonusa.
Moze samo na singlove da se potrosi,al jbg,sta je tu je :D Kad je dzabe i sirce je slatko :)
Pošto nemam 18 godina, ako turim sve svoje podatke i stavim drugu godinu rođenja, oće kenjat oko dizanja para??? :)
Verovatno da. A jos je verovatnije, da se ne lazemo, da cemo svi da spickamo ovih 10e al ajde cisto da se malo sprdamo ;D
Koliko najmanje moze da se izvadi?
Fora nisu moje pare idem all in lolo
Fala Gazi :)
Ja stavio podatke od majke.
Milan Juventus šta bi ste vi igrali?
Sto se milan juve tice tu ce ili bude 5+ ili 0-1
Keca,vreme je Juventusu da dobije po pički.
Ok hvala vam ljudi,ja nemam blage šta bi tu igrao ipak je Milan prvi a Juve drugi blizu su,
slični po svemu što se tiče poena,možda 1 ili x ili 4+.
Ipak dodao jos jedan par, valjda ce pustiti u mocart sabani...
Phoenix - Bayern 1 (3.30)
Paok - Peristeri 1 (1.40)
Sasari - Avelino 1 (1.40)
Estudijantes - Huventud 1 (1.50)
Ulog 520
Dobitak 5000
EDIT: Uplacen. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-2399190-958
Ја игр'о овај смрдљиви Хајдук и губи 1:0, мајке им га спалим!
Сајт са Коста Рике :) Колико је ово поуздано, Газимудо?
Pa dal je moguce jebeno, Huventud u 10 utakmica u gostima 10 poraza, i sad ubiju ove nesrecnike.... ....jebeni Spanci usrani da im jebem mater mrtvacku u picku
Jebem ti Lion u pičku onu ružnu usranu koliko ih kenja! Gledam tekmu i jebeno ne verujem koliko sere te majmune mrtve koji su jebeno 6. ili koji već na tabeli i muče se sa jebenim slepačkim timovima i onda odjednom tuku PSŽ, i to baš onda kad ja odigram duplu šansu na jebeni ziljavi PSŽ! M'rš u pičku materinu mrtvu!
I'TE BRE PARIŽANI U PIČKU LEPU MATERINU, 'OĆETE DA DOBIJEM SRČKU BRE?! JEBI GOVNA LIONSKA USRANA, SAMO JEBI!
Ma šta da častim, tih 2300 ima da ode k'o da ih nije ni bilo. :) Ali mi je toliko jebeno drago što su uspeli da izjednače da nisi svestan! :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7393673-958
Бра'о, бра'о! Да частиш! :Д