ma legalna je ovo kladza,samo su sabani. Moze da se igra samo singl, i mora da se dignes do 100e da bi mogao da trazis isplatu ovog bonusa..
U principu,cisto oce malo da se probiju na trziste
Jebala me Roma da me jebala, kakva blesava ekipa. Tuku Inter 4-0 i puknu od Atalante 4-1. Skroz su nepredvidivi. A jebeno sam znao da će Kardif - Liverpul biti x, ali jebeš ga kad me druga sranja oboriše... Reci mi Gazimudo, ako mi ovo prođe što sam igrao, kako bih mogao da podignem kintu? :D
Moram da vam se izjadam. Ovako:
U Sredu me sjebo samo Crewley 1.45 za 4400
Juce samo Bolton 1+ 1.70 za 12600
Danas samo Liverpool 1.4 za 3600
Dokle, pitam ja vas!?
ma legalna je ovo kladza,samo su sabani. Moze da se igra samo singl, i mora da se dignes do 100e da bi mogao da trazis isplatu ovog bonusa..
U principu,cisto oce malo da se probiju na trziste
Уф, како сам кренуо неће то скоро, јуче ухватио Сити 1, :)) а за данас имам Јунајтед 2 и Ливерпул 2, ако све дође имаћу 14 еура!
Envigado 1
Beira mar 1
Morelia 1
Evo ja na dobetu odigro lisku i pogodio ali mi nista ne prebacuje na racun ili jos mozda treba cekati, ima li neko kakve bolje informacije
http://pokit.org/get/19cccd569d864be73516620e3d64c626.jpg
sacekaj samo,prebacice kad obrade tikete..
Igrao sam drugu poljsku... Et' kad ne gledam šta igram, nego kao ovo bi moglo da uđe...
Jebala me Roma da me jebala, kakva blesava ekipa. Tuku Inter 4-0 i puknu od Atalante 4-1. Skroz su nepredvidivi. A jebeno sam znao da će Kardif - Liverpul biti x, ali jebeš ga kad me druga sranja oboriše... Reci mi Gazimudo, ako mi ovo prođe što sam igrao, kako bih mogao da podignem kintu? :D
Moraš da nabiješ 100 evra i onda im npr. daš broj kredinte kartice i oni ti prebace pare.
Ја чекам Фиорентину 4+ и Наполи 4+
ma jebo vas bugarski sajt, garant treba da se napravi neki depozit :) kao na ComeOn...
Ne знам zašto имам осећај da ću proći овај тикет:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-4526636-958
Ljakse, odličan tiket. Koa uplata? :)
Crni Grifine. uplata samo 400 dinara, na žalost. Htedoh da stavim više, ali uplaših se da me nešto ne zajebe.
Što sam crn? xD Boli te uvo bre.
Nisi crn, nego sam ja mislio da se na engleskom crn piše blake, a ustvari se piše black. Pobrkao sam.
Moram da vam se izjadam. Ovako:
U Sredu me sjebo samo Crewley 1.45 za 4400
Juce samo Bolton 1+ 1.70 za 12600
Danas samo Liverpool 1.4 za 3600
Dokle, pitam ja vas!?
Љаксе сисо, стављај некад тикет овде :(
Danas odem,da uplatim tiket, i zasednem na rulet,(i puknem naravno) a posle vidim da ono što sam teo da odigram je došlo.
Ostavljaću Murinjo, nego se sve više nadnaravno bojim da ako ga ostavim unapred - propašću.
Xa xa dobro mi poznati tripovi :)