Кладионица

1. 19:00 FC Twente Enschede ? - ? Schalke 3+
    Овај FC Twente Enschede предпостављам да је 5. немачка лига, тако да може 3+.
    ево ти разлог, идем да те хејтујем.

Ок, схватио сам да је Twente из холандске лиге.

Џимикс
    Да ти кажем нешто... Ја сам држао клаџу једно, не знам, годину-две.

Да, али пре 3 године је то било. Нисам имао никакав контакт са кладионицом 3 године.

ма идем да позивам све које знам да те масовно исхејтују. склони се са теме.

Само напред... И није баш фора да због клаџе попијем -. Али иди!

Απόστολος
    Банујте Џимикса.

Због?

2. ТРАНСФЕРЧИНА ЈЕБЕНА! К'О ЏАНКИ СИ КАД БАЦА СТО СОМА ЈУРА НА ТИКЕТ.
    ДРЖАО КЛАДИОНИЦУ ПАР ГОДИНА, И НЕ ЗНА ЗА ТВЕНТЕ. НЕ СЕРЕНДАЈ БРЕ. ИДИ СА ТЕМЕ. ЈЕБЕМТИ, ЧЕГА СВЕ ИМА НА ОВОМ САЈТУ. КАД ОВАКО НЕШТО ВИДИМ, МНОГО БИХ ВОЛЕО ДА УВЕДУ ПОЛАГАЊЕ ЗА ИНТЕРНЕТ, И ДА СЕ РАДИ ТИПОВАЊЕ И ПРАКТИЧНО ПОЛАГАЊЕ, АУПИЧКУМАТЕРИНУ. ЈЕБОТЕ!

3. ТРАНСФЕРЧИНА ЈЕБЕНА! К'О ЏАНКИ СИ КАД БАЦА СТО СОМА ЈУРА НА ТИКЕТ.
    ДРЖАО КЛАДИОНИЦУ ПАР ГОДИНА, И НЕ ЗНА ЗА ТВЕНТЕ. НЕ СЕРЕНДАЈ БРЕ. ИДИ СА ТЕМЕ. ЈЕБЕМТИ, ЧЕГА СВЕ ИМА НА ОВОМ САЈТУ. КАД ОВАКО НЕШТО ВИДИМ, МНОГО БИХ ВОЛЕО ДА УВЕДУ ПОЛАГАЊЕ ЗА ИНТЕРНЕТ, И ДА СЕ РАДИ ТИПОВАЊЕ И ПРАКТИЧНО ПОЛАГАЊЕ, АУПИЧКУМАТЕРИНУ. ЈЕБОТЕ!

Ако си зависник, не мораш да се издиреш на мене. Уосталом, баш ме брига за Твенте и остале. Играј како хоћеш!

4. 21:05 Standard Liege ? - ? Hannover 0-1

Хухухухух! Ова је за'ебана! Не знам, ја бих пре типовао на Стандард.

Je l' znas sta znaci 0-1?

5. Ljudovi, drugar mi rekao Jagodina-Ofka 1...2.50 kvota... Prosli vikend nam je rekao Borac 1-1, 4.20 bila, ovi moji su stavljali i po 100 jura, doslo 1-0,1-0... Prica je da im duguju bodove od ranije, pa ko hoce, neka proba, ja cu odigrati sigurno za 2 soma, a u Meridianu su vec blokirali zbog uplata ovih mojih iz kladze.. :)

6. Gotivno bi bilo da dodje.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-2882252-961

Sinoc singlirao Barsu 5+, a razmišljao se o 7+, pu majku mu jebem!

7. 2/3/3

Siti x-2
    Junajted x-1
    Valensija x-1

8. pratim bvdlga....1000 singl lagano

9. Ja cu ispratiti ako dobijem neke pare do vikenda.

10. Бвдлга, одгришћу ти јаја ако не дође, а онда ћу да одгризем и своја и да нам обојици спремам кајгану, јер ако не дође, ја више немам шта да једем, а ни чиме да изађем до града наредних две недеље. :Д
    но, било би кул да о томе мишљење да и џимикс, изгледа да је стручњак!

но, ја одиграо онај који сам постовао јутрос, и још:
    атлетико 1
    сити 2
    јунајтед 1
    олимпијакос пх
    хановер пх

11. Ма дааај, брее... Јебем ти Сити и Арапе и њихове паре и све у пичку материну! Лисабонска сиротиња води 1:0! Пууу!

12. Jebo me pas. Na jednom tiketu padnem jedan Ma;ester, a na drugom drugi. PU!!!

13. Hahaha, isto Sele :D. Mada na drugom mi je ostao i enbijej, Čikago i Dalas.

14. Jebo me pas. Na jednom tiketu padnem jedan Mačester, a na drugom drugi. PU!!!

Jebo te, zaboravih se sa ovim kurčiti...
    http://www.dodaj.rs/f/o/Qo/3rVaDdam/capture.png

15. Pre mesec dana odigrao za 170 đunti 9 tekmi nhl 0-5 i dođoše sve, do sad svaki dan pratio rezlutate i svaki dan mora bar po 2-3 da dođu 6+...a sad padam na mančestere...kad te kenja, kenja te pošteno... http://www.youtube.com/watch?v=ihZNQd6Wf-8

16. padoh na mančesteru!!!
    prošao:
    AZ Alkmaar- Udinese 1 2.10
    Standard L. -Hannover X 3.00
    Valencia - PSV 1 1.60
    Twente - Schalke 1 2.10

17. Nije mi jasno zašto ljudi izbegavaju da igraju x, isti tip k'o kec i dvojka...lepo si ga ubo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.