Кладионица

1. Bolje ubadam tip X nego ova dva. Skoro nikad X ne promašim a ove redovno.

2. ne znam da li da okuvam ovu Jagodinu, nemam više ručkova na kartici za menzu, znači ako ne prodje sledi leb i pašteta od nedelje.. bvdlga opasno me navodiš na zlo :)

3. Бвдлга, одгришћу ти јаја ако не дође, а онда ћу да одгризем и своја и да нам обојици спремам кајгану, јер ако не дође, ја више немам шта да једем, а ни чиме да изађем до града наредних две недеље. :Д

Videcemo.... Drugari isli u Cacak gledali tekmu tamo, pukli 50 jura za to, umesto da su stavili i to na tiket. :D Sad idu u Jagodinu opet, samo sto su ovaj put bas izgrmeli, i ako ne dodje, smoricu se zbog njih, jebe mi se za moja 2 soma... :)

4. Bvdlga,ja imam samo jedno pitanje. Ne sumnjam u kvalitet tvog izvora,al koliko se rasirilo ovo?
    Smrt za namestaljke je kad se previse rasiri, i na svakom cosku se o tome prica.. Ako si rekao samo nama onda OK,i molim sve ljude odavde da ne sire na sva zvona, nego eventualno najboljim drugarima i to je to.. ako uplati nas 20 nista se nece desiti,al ako uplati nas 100,200 i svako stavi 1000+ dindzi, lako mu da iskuliraju namestanje!

5. Bvdlga,ja imam samo jedno pitanje. Ne sumnjam u kvalitet tvog izvora,al koliko se rasirilo ovo?

Jbg, svako ce nekome reci... tako je kod svih "dojava", ne moze da se spreci nikako... :) Ali jeste malo cudnjikavo, jer za Borac niko nije znao, a za jagodinu sam cuo sa 3 strane, od tog drugara, od drugarovog caleta koji nam da katkad nesto i uvek dodje, i od ofkinog igraca. :D

6. Ja stavio 1000 na Jagodinu i Hajduk ...... sve na poverenje u Bvdlgu.

7. Danas sam se iznervirao zbog debila u skoli.Odigrao DESET utakmica,stavio 1 KM,isplata 2 KM.

KOL'KI KRETEN MORAS BITI DA TO UPLATIS?

Evo tiketa: http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/432318_2870421078850_1209552793_32392854_178796298_n.jpg

8. ajjajajajajaajajjaajajjaajajajajajajajajajajajaj

9. I naravno PUK'O! ahahahhaha

10. A Siti i Junajted ima i za sinoc i za vikend :D

11. Izmaleriso sa mancesterima.

12. Мало је фалило да добије.

Шта има за данас интересантно?

13. nego tek sad vidim da na onom gore tiketu, uplata 1, ukupna kvota 1.7, a isplata 2? WTF

14. To je u markama.
    2 marke-1 euro
    Ova razlika izmedju 1.7 i 2 je bonus,18%.

15. bio ja posle skole do kladze na rulet malo, kad ono neki lik zove da stavi 20 iljada na Svetog Patrika, bila 2.30 kvota sad je 1.95 valjda.....ja magarac puko 1000 na rulet ostade mi 100 kinte, inace bi stavio bar 100...jos doso posle, prica sa onom likusom o isplati, nisam bas razumeo o cemu su pricali

16. Dzanki je l` se to igra sutra?

17. Igra sad. Igrao sam na njih.