Кладионица

1. Први тикет:

Евертон х
    Звезда 1-1 и 3+
    Олимпијакос хен 2
    Сент Труден гг3+

Други:

Ливерпул 2
    Кардиф 1
    Сплит 1-1
    Андерлехт 1
    Челзи гг
    Реал 2

2. Е да, Олимпија-Марибор х долази.

3. Crni Grifine, ne baksuziraj za one slepce protiv Monpeljea. Tu dolazi dvojka u prvom poluvremenu! Nemoj da si budala.

E, jebiga, buraz, nisam znao da si igr'o, ja igr'o x p.p. na jednom i na drugom x kraj. To bre Sparta Praha!

4. Šta ima veze, prođi bar ti, kad nisam ja.

5. jebo me dobet u prkno.
    mozes da podignes pare kad dodjes do 100, ali ne mozes da dodjes do 100 jer ti na 50 lupe blokadu i dok ne uplatis jos 50 ne mere duzmes pare.
    JEPTE SE JEVREJI, NE DAM PARE!

6. Znači dobet peder. Dobro je pa sam zaboravila na njih i nije mi se dalo puno igrati.

FAK JEA, IŠČUPA ME ZVEZDANA!

7. Oho, ipak nije 3 za 3 Hihon - Mallorka.

8. Gazimudo, svaka čast na tačnom rezultatu za Zvezdu!

9. Evo šta je periferijsko govedo: dobije neku siću i odma' umisli kako će ga tako srati 100 godina! Pu bre jebote, koja tuga. E, da, PUŠI KURAC ZENITU, UFATIŠ ME ZA KITU.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3030296-965
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-4402259-965
    Bravo Sele za Zvezdu, ja nisam im'o muda da stavljam 1, mislio da će doći x. Bravo ja.

10. A jebiga za Hihon.
    Makar picim duplu sansu 12 za 6 meseci, to nece sjebati.

Danas skolski za 60 dinara(im'o sam vise, al' uzeh i koka kolu tetralol)
    Uplati mi neki cica preko kartice, on mi dodao PSV, Liteks, Poljake i Monpelje(dobro da me je i Celzi sjebao, da ne krivim samo njega):
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1572-2869623-965

11. Griffine, dosta više sa ovim iksevima!
    Ajde što si prošli put ubo (da ne kažem uboo) Kotbus - Dizeldorf. Svaka čast na tome, ali misliš da možeš tako stalno? Pusti to, ne preteruj sa iksevima. Vidiš kako si se ovaj put zajebao.

12. Jel moguce da se onakva utakmica odigrala u valensiji? Ja jos uvek ne verujem...

13. Ma za taj Kotbus i Dizeldorf me je opasno ukenjalo, ali evo ti, Čelsi je imao nerešen rezultat do pred kraj, Zvezdu sam pretpostavio da neće dati gol u prvom poluvremenu, ali mi je ipak drago što jesu, iako su me i oni sjebali, a za Bajern se ispostavilo da sam u pravu i da Nemci, kao i mnogi drugi, prodaju te kup utakmice. Koliko je ovih dana bilo ikseva na tim kup utakmicama, samo pogledaj. Ali Monpelje je kobjasnijo skroz! Ljudi 'ladno pukoše na kraju. A igr'o sam recimo danas 1 na Hihon jer slepcima treba za opstanak i dobri su kod kuće, a Majorka definitivno slabije igra u gostima nego kod kuće i opet pukoše. Ma blesavi rezultati skroz. Liverpul isto ne bih iskomentarisao. A ne znam koji mi jebeni kurac bi da igram na Zenit duplu šansu kad su ih ovi nakantali u prvoj tekmi 1-5 jebote! Stvarno sam ponekad stravičan slepac. Valjda sam mislio da će biti x. Propast.

14. Blake Griffin
    Ma za taj Kotbus i Dizeldorf me je opasno ukenjalo

Jeste, ali to je bio jedini x na tiketu, i prošao si. A sad si počeo da igraš samo x-eve, na celom tiketu... Kontroliši se malo.

15. Kontroliši se malo.

Hm, kontrola, se to maže na 'leba? :) Ma brate, nije u tome problem što sam ja igrao dosta ikseva. Igrao sam ih dosta samo na ovom sistemu, a na ovom gde me je oborio šuntavi Zenit nemam nijedan čist iks i opet sam pao. Problem je u tome što sam mislio da ću odmah sutradan pošto sam dobio da opet dobijem. Mislim, dešava se i to, naravno, ali za tako nešto moraš da imaš mnogo sreće.

16. Nasao sam jebeni recept kako da se ne nerviram. Kad igra neko za koga navijam, u kladzi cu odigram protiv njega. Pa ako dobija bice mi drago,a ako pukne, bice mi jos draze :D

Zvezdana mi izvukla dan, i sto je jos jace , kvota na 2:0 je bila 11 , a na 2:1 8.5 tako da mi je upalo maximalno.
    Malo me razocarali real koji jedva uturio jedan viljarealu,al jbg, bitno je da je dan u plusu.

17. Jedan tiket sam puk'o na Valenciju, drugi na Real, a treci ma Hihon. Los dan, da losiji ne pamtim.
    Ostade mi jos malo para na onom racunu u Mozzartu, moracu da igram pametno... Svaka pomoc bi mi dobrodosla. :)

18. Ја Џанкију да честитам за Олимпијакос.

19. LJakse No.1
    Gazimudo, svaka čast na tačnom rezultatu za Zvezdu!

Hvala ljakse. Al od onih tipova koje sam ostavio doslo 3 od 6. Real mi ubedljivo najvece razocarenje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.