из 1 у 1 1:0 , 3:1 игра се још
Мени је то добро. Ја сам из дојаве закључио да би оба требала дати го' и само то сам ставио.
И они из пенала. :Д
Мртви Бајерн у 90-ом, и то још ови дадоше аутогол. Много, много среће, срећа па нисам играо против њих а хтео сам.
Бога ми Срето, квота на ГГ била 1.9 или 2, мало ли је на ову кризу..
Јавор нас једини није изневерио, љуљај Јаворе, Дундо Мароје!
2.40
И Ридинг га прими. Оде све у курац. Јеботе, вола у дупе не могу да убодем.
Nisam nabo 3 nedelje.
Спартак је тако лепо натоварио Војводину да ће Бата Кан Кан морати да купи нова кола у боји дуге од муке.
Шта учини Пролетер?
Jebote, sjutra moram da dobijem, nisam dobio pola godine!!1
Svi zivi sjebali. I aston vila, i verder, i celzi.. dosao samo partizan
Džanki ga je opet lepo nabo... svaka čast, menjaš se iz korena, popravljaš se, sinak...
Синђелић води хахахаха, смејем се од муке
2:2 јеботе, ма носите се у курац јебени !
SIŠI KURČINU VIGANE, 'NAŠ! 'Nači dođu li Monpelje i Napoli, a hoće, i Katanija x, ima da se upucam.
ХАХАХАХХАХАХА Ма опуштено брацки. Мени ако не дође Херкулес ГГ угасио сам га овај викенд.
2:2 крај. Јеби га, код мене потоп, извињавам се свима који су испратили.
Најбоље дрво и Будућнос' прошли. Добро је, добро је.
Jbg, Buducnost nista. Ne veruj Crnogorcima, za nauk! :D Najbitnije mi je da sam u igri jos na onom tiketu, mada se plasim Francuza, ne igram ih uopste, Valensijen je katastrofa u gostima, a tacno znam da kad ja odigram, ima bude 0-1 5. min...
Meni ovi na wwin-u nikako da dadnu pare za Javor, pa ne merem da se kladim. PU!
'Ajde Totenheme, odigraj lepo x, vama bod, QPR-u bod i dosta. :D Dobar, Leksa, dobar.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
из 1 у 1 1:0 , 3:1 игра се још
Мени је то добро. Ја сам из дојаве закључио да би оба требала дати го' и само то сам ставио.
И они из пенала. :Д
Мртви Бајерн у 90-ом, и то још ови дадоше аутогол. Много, много среће, срећа па нисам играо против њих а хтео сам.
Бога ми Срето, квота на ГГ била 1.9 или 2, мало ли је на ову кризу..
Јавор нас једини није изневерио, љуљај Јаворе, Дундо Мароје!
2.40
И Ридинг га прими. Оде све у курац. Јеботе, вола у дупе не могу да убодем.
Nisam nabo 3 nedelje.
Спартак је тако лепо натоварио Војводину да ће Бата Кан Кан морати да купи нова кола у боји дуге од муке.
Шта учини Пролетер?
Jebote, sjutra moram da dobijem, nisam dobio pola godine!!1
Svi zivi sjebali. I aston vila, i verder, i celzi.. dosao samo partizan
Džanki ga je opet lepo nabo... svaka čast, menjaš se iz korena, popravljaš se, sinak...
Синђелић води хахахаха, смејем се од муке
2:2 јеботе, ма носите се у курац јебени !
SIŠI KURČINU VIGANE, 'NAŠ! 'Nači dođu li Monpelje i Napoli, a hoće, i Katanija x, ima da se upucam.
ХАХАХАХХАХАХА Ма опуштено брацки. Мени ако не дође Херкулес ГГ угасио сам га овај викенд.
2:2 крај. Јеби га, код мене потоп, извињавам се свима који су испратили.
Најбоље дрво и Будућнос' прошли. Добро је, добро је.
Jbg, Buducnost nista. Ne veruj Crnogorcima, za nauk! :D Najbitnije mi je da sam u igri jos na onom tiketu, mada se plasim Francuza, ne igram ih uopste, Valensijen je katastrofa u gostima, a tacno znam da kad ja odigram, ima bude 0-1 5. min...
Meni ovi na wwin-u nikako da dadnu pare za Javor, pa ne merem da se kladim. PU!
'Ajde Totenheme, odigraj lepo x, vama bod, QPR-u bod i dosta. :D Dobar, Leksa, dobar.