Кладионица

1. SALKE JEBE. Ako dodje bicu dobar oko 7500 a bio bi dobar 13000 al kurac vezao sa st pauli, fejnord i mancesterom al mancester sjeba

2. Аууу шта промаши Аугсбург :)

3. ако дође шалке тачан резултат, лацио уђе сад из икса, и псж исто, зовем зајка да ми каже где живи и носим му на врата гајбу пива. е!
    едит: металац 1:1, опааааа, има наде и за овај сингл :)

4. ahahahahahahhahaah

5. Јеб'о те, ово ако је намештено, онда јако добро прикривају. :Д

6. БРАВО МЈЕТАЛЧЕЕЕЕЕЕЕ

7. Ако Шалке дође тачан ја сам добар 100 еура :)

8. Јеб'о те, ово ако је намештено, онда јако добро прикривају. :Д

Baš to jebote!

9. Što prekinuše Sijenu?

10. Зајебите да кењате како ћете бити добри, не призивајте ђавола. Треба Шалке да умува још један, а да не приме ниједан, а неће бити нимало лако, зајебани ови смрадови мајке им га. Ако дође тад ћемо да славимо, полако, има још да се игра :)

11. Koje pominjao da je nameštena ... Ja sam vam što kraće objasnio u poruci,a možda sam nekom i zaboravio.
    Sve u svemu ... to je to (što volim ovo da napišem pa to ti je :))

12. Haha zato ja igrao 2 i 3+...

13. Цајк брате, ми теби треба сви да дамо рчеве. Е тако. И ако не дође, не дај Боже, даћу ти рч, па ме јеби ако хоћеш лолол

14. Ако Шалке дође тачан ја сам добар 100 еура :)

Šta si igrao?

15. Meni nisi objasnio, objašnjavaj odmasadaodma :)

Nego, ja odigrah još jedan tiket:
    A. Bilbao
    M. Siti
    Valensija

16. Sumnjam da će Bilbao da igra x.

17. Mrzi me da pišem ... trenutno sam zauzet

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.