Кладионица

1. Stavih 5000 danas na ovo..

Vanoli Cremona H1 (5,5) 1.80
    Sassari H1 (9,5) 1.80
    Nadal 1 (zbog uslova) 1.01
    Radvanska 1 (zbog uslova) 1.05

Dobitak 18500...bas bi bilo lepo da prodje, da pokrijem sinocni gubitak i malo podebljam kapital..

2. Vanoli Cremona H1 (5,5) 1.80
    Sassari H1 (9,5) 1.80

Koja je ovo liga?

3. Inter 2
    Partizan 2+pp
    Zvezda 2 & 3+
    Milan 3+
    Jagodina 1.... Ima nekih 35-40 hiljada na soma dindzi....

Umesto Inter 2, stavih x2, a umesto Jagodine, stavih Slobodu X... na 500, imam 40 hiljada....

4. Томи Џери
    Napredak kec k'o kuca, 1.5 kvota.

код мене у клаџи 1.25, ал' ја игр'о, ко му јебе матер, добро ми појача квоту, са 6 на 8... имам јако фин тикет, баш фин, ал' нешто се мислим да л' да га окачим овде, пошто ми много треба и та кинта, ллоол

5. Ууу, брате, како Интер убија. Жао ми што не одиграх чисту двојку.

6. Ajde Roma daj gol, u kurac vas ljubim!

7. Зна неко како стоји Монца? Треба да су при крају.

ЕДИТ: 2:1 победила Монца. На тикету, 'де ме је управо сјебала Сијена, сам игр'о кеца, а на листићу, који је био жив, игр'о икс. http://www.240sxforums.com/forums/images/smilies/icon_rolleyes.gif

8. aleksandarkg

Pala je kvotu, juce je bila 1.45,1.5, i mislim da ne bi trebali da omanu...

9. ajde radvanska kurvo, ubacio sam te za uslov, jebena kvota 1.05...

10. Imam dojavu, nisam siguran da li prolazi. Ako hoće neko, neka kaže. Ja uplatio za 150 kinte, kvota 25. Radi se o tome da je neki lik kupio dojavu i stavio je na grupu, iz koje su mu dali dojavu. Posle nekoliko sekundi su obrisali.

11. SnoopDoggyDogg

Daj na pvt, pa da metnemo....

12. зна ли неко шта ради напредак, или где могу да видим?

13. aleksandarkg

зна ли неко шта ради напредак, или где могу да видим?

Igra se u 7, pod reflektorima. :D

Gazimudo
    Vojvodina bomba

0-1. :)

14. Poslao sam ti PVT. u 6 počinje.

15. аха, код мене у клаџи пише у 16:30, зато сам мислио да већ траје.
    едит: мени пвт? јок вала, није стигло.

16. Tomi Dzeri odakle si ti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.