Кладионица

1. Ja jurio duplu na Siti i dva portugalska pedera me sjebala. Inace, došla mi je Malaga i Salke odigrao u Grčkoj 3+, sve zajedno 1100 na uloženih 100. Sutra igram 1-1 na Barsu i Šahtjor, a stavljam super pobedu na Junajted.

2. Ja sam 'sigurice' igrao:

Shakhtar - Nordsjaell 1
    Bayern - Valencia 1
    Barcelona - Spartak M 1
    Man Utd - Galatasaray 1

Ukuona kvota 2,5 lolololololo

3. Шахтјор - Нордсјаеланд 1
    Квота: 1, 25
    Данци једноставно морају да испуше. Шахтјор је искуснији, имају пет - шест радилица у екипи, јача им је лига. Играју на Донбас арени, ако не побједе објесићу се. Ако ништа Срна ће да им ували гол.

Лил - БАТЕ 1
    Квота: 1, 40
    Опет иста прича. Само уз чињеницу да је Лил мањи фаворит у односу на Шахтјор. Али ипак, лига је то. Ако је синоћ Песеже онако сјебао Динамо из Кијева (јесу доста јачи од Лила, мислим на Песеже), не видим разлог зашто Лил не би скењ'о ове љаљане који играју у лиги са Нафтаном?!?

Манчестер (онај прави) - Галатасарај 1
    Квота: 1, 40
    Ово је једна од последњих сезона у којима ће Фергусон да води екипу. Тражио је од власника паре, и они су му изашли у сусрет. Сад има холандску хаубицу Робина Ван Персија, Рунија, Ћићарита и азијатску радилицу Кагаву. Галата може само да се нада да не прими више од два - три гола.

Челси - Јувентус Х2
    Квота: 1, 65
    Страшно добра квота. Челси је пушио Атлетику, ако је Јувентус упола јак као Атлетико (а јесте), онда могу и да побједе. Ово је скоро па сигурица. Торес предводи напад. За храбрије чиста двојка. Квота: 3, 60

Бајерн - Валенсија 1
    Квота: 1, 45
    Свака част Валенсији, али овде Бајерн мора да добије. Голови сигурно иду на плус.

Брага - Клуж Х2
    Квота: 2, 20
    Е овде ми слободно реците да сам луд, али мислим да братија Румуни могу равноправно да се носе са Португалцима. Гледао сам их против Базела, одлично играју. Не би ме чудило и ако побједе. И вјероватно ће ићи од 0-2 .

Ово је мој тикет за вечерас.

4. Ajde sele izbaci tvoje tikete ,da te ispratm za danas :)

5. Kluž jebe majke, ali oni igraju u ligi gde ti je protivnik Turnu Severin i ostale seoske ekipe, a Braga je ipak jebena Braga. Meni to smrdi na X-1, i na neki penal uz neiznuđenu grešku odbrane Rumuna.

Namazani su Portugalci, nemereš to tako gledati.

6. Ja sam na kraju stavio 2000 na Porto. Imao sam osceaj da je to najsigurnija kvota 2 koju sam u zivotu video.
    Prosao sam i onaj drugi na 200. Lep dan juce, danas nastavljamo (nadam se) :)

7. Малолетник
    Ajde sele izbaci tvoje tikete ,da te ispratm za danas :)

Hahahahahahhaahahha... Još ne sklepah ništa :)

8. Јесте лига слабија, овамо се цимаш са Хулком, а у Румунији са неким клубом нивоа БСК-а из Борче. Али реално, лига им је у експанзији, па ми не изгледа нереално да не падне кец.

9. Na wwin-u će mećem ovo:

http://www.dodaj.rs/f/3O/Pu/1CLqstz/capture.png

A saće sklepam i neke golove na Olimpu jer je wwin peder.

10. Kako Lil igra ove sezone? Jel ih pratio neko? Znam da su otisli Sow i Hazard i znam da je dosao Kalu. Ne znam kako igraju...

11. http://www.dodaj.rs/f/3O/Pu/1CLqstz/capture.png

Crvena konjeva mas'
    Ja sam 'sigurice' igrao:

Shakhtar - Nordsjaell 1
    Bayern - Valencia 1
    Barcelona - Spartak M 1
    Man Utd - Galatasaray 1

Ukuona kvota 2,5 lolololololo

Што ме копираш селенијуме децХко???

12. Што ме копираш селенијуме децХко???

Hahahahahha... Ni ne skontah :)
    Ima da prođemo!

13. Galatasaraj dobija, ne zna Fergi protiv Turaka lolololo

Čisto da vas izmalerišem.

14. koliko ste para stavili sele I ckm?

15. Ja mislim da će Bajern- Valensija biti krvav meč. Ne bih ja tu smio igrati keca.
    Aj kad se već ne kladim, da stavim procjene :D

Barcelona - Sp. Moscow 2+pp
    Bayern - Valencia xpp
    Braga - CFR Cluj 1
    Celtic - Benfica 2
    Chelsea - Juventus 1
    Lille - BATE 2-3
    Manchester Utd - Galatasaray gg
    Shakhtar - Nordsjaelland 1-1

16. Ima da prođemo!

Takoe!!!

koliko ste para stavili sele I ckm?

Ja 200, nači izlazim 500 OPAAAAAAAA

17. Moj LE tiket za danas

Barsa IIp 3+
    Bajern II>
    Braga PX
    Seltik 2-3
    Čelsi X-X (0-2g)
    ManČester 1&3+
    Šahtjor D3+

Ko je lud, nek isprati.

18. Малолетник
    koliko ste para stavili sele I ckm?

Crvena konjeva mas'
    Ja 200, nači izlazim 500 OPAAAAAAAA

HAHAHAHAHAHAHAHAHA... Nemeš vjerovati, i ja isto (al u markama)! Iako imam više na računu, al sam pička pa ne smem. PU!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.