Кладионица

1. интересантна ствар. кад ме неће кладиона, све остало пуца у фулу само што нисам баш при парама, ал' кад крене клаџа, онда све остало трокира. ето тако сам два пута пао тикете када сам уплаћивао на дан испита, и испите полагао а ово курац. за гол. прошле године онај за 80 сома, кад положих испит за буџет, ове ево исто ми се десило кад сам имао условни испит. тако да јебежга, ако ме коцка неће, знам макар да ово друго 'оће :Д
    исто и жђевојком. можда ја параноишем, ал' можда је и стварно тако, лоло
    све у свему, тикет:

Звезда 2
    Ливерпул 2
    Атлетико 2

један мора да уђе, а док не уђе нећу да баталим клаџу.

2. DŽANKARO JAVI SE TREBAM TE NEŠTO PRIUPITATI!

3. интересантна ствар. кад ме неће кладиона, све остало пуца у фулу само што нисам баш при парама, ал' кад крене клаџа, онда све остало трокира.

Verovatno znaš onaj čuveni citat Dostojevskog koji sve tako lepo objašnjava. :) I samo neka te neće u kladži. :D Kad već sve ostalo tako dobro ide, koji će ti ovo kurac? :) Samo ne bataljuj jer ćeš pokvariti karmu. :D

4. Singlirao za 500 one debile da daju dva u prvom Nojstadu, kvota 19... :)

Ma moze jos... :)) 3-0 poluvreme...Ali place mi se za ovaj tiket...sistem 2+3/3 za 600 din...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-3766188-1019
    da su dosle sve imao bih 100 hiljada, a da je usla jos jedna, minimum 15...
    Elem, tu nije kraj mojim mukama. Na 170 din, za 17 tisuca padnem Wrexam 2+pp, od 18. min 1-0..a ove tikete sto sa kacio, padnem Grojter 3+, od 33. 0-2 i Sautempton 1+pp&2+II, cekao bih 2 tekme sutra za novce na jednom i NPZ na drugom...jebi ga...Ali je zato mocni Svonsi dao gol u 90. i ostadoh u igri na glavnom tiketu. :) Ima sutra dobrih parova da se igra, a preporucujem svima 3 tekme...

Mladost L.-Novi Pazar 2 , kvota 2.20
    Dunav-Metalac GM 2, kvota 2.90!!!!!!
    Timok-Rad 2, kvota 1.50

Ja na ovo stavljam minumum 1000...

5. Nesto tipa Zvezda za 1000-1500. Taman sutra da imam para za pojest' i popit'.

6. Da li je neko razmišljao o tome da bi Utreht - Ajaks mogao doći kec? (Kvota 4.80).
    Poslednje četiri Utreht ih je razbijao a nije bilo u okviru kupa, kao što je danas.
    Pa, nešto razmišljam, zašto ih i u kupu ne bi razbio.
    Postoji i ova opuštenija varijanta, dupla šansa 1x. (Kvota 2.06).
    Razmisliću o tome.

7. Jel ima nešto danas da ne idem bezveze ?

8. Džankaro jer imaš na računu wwin-a?

9. Meščini da bi Liverpul mogao doći kec. Upreće svim snaga da im se osvete za onu kad pušnuše 3:0

10. jel iam kintu na wwin? jok :D

11. Aaaaa...Ne da mi se otići do kladionice, a hoćem duplatim na Zvezdu i Arsenal i još-ne-znam-šta :D

12. Da ne pauziram, igrao bih Zvezdu Milan i Skonto :D

13. Alo, drugarice Selenijum, prepiši od mene prvi tiket. Igrao sam ga u tvom fazonu, jedino što zaboravih da napomenem da je to tiket a la Selenijum.
    Ja sam mećao 1000.
    A ti meći i manje ako sumnjaš.

14. Druže seljače, eo saće prepišem sve osim jedne (koja je počela). Imam još love na onom Olimp Tašu.

15. Prepiši, čoveče. Požuri.

16. Prvo polu vreme dvojka?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.