Кладионица

1. Шта значи 2+3/3?

2. 2 od 3 (3 kombinacije) i 3 od 3 (1 kobinacija "u glavu") na istom tiketu.

3. Sad sam stigo iz kafane (doduše, pio sam ispred prodavnice), i tek sad vidim da nikad glupši tiket u životu nisam odigrao:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4526613-1024

4. Ладно сам сад одиграо двојке на Бајерн и Олимпију за 50 кинти (добитак 160), чисто да пратим вечерас нешто.
    Допуна: ТО! Идемо! 161 динар, одмах идем да купим ДВА пива и крем-бананицу!

Елем, дајте предлоге за сутрашње квалификације. Ја размишљам да одиграм кечеве на: Хрватска - Велс, Белгија - Шкотска и Португал - С. Ирска и ставим неких 300 или 400 динара на то и зарадим исто толико. А за неку сићу да одиграм тикет са већом квотом.

5. Kec na belgiju, protiv iraca, madjari gg3+ ili 1x, to je to sto sam video,ostalo cu sutra da smislim :D

6. Кад сам писао претходни пост, што је било пре мање од сат времена, квоте на Хрв. и Бел. су биле 1.3 и 1.4, а сад су 1.25 и 1.3.

Размишљам да је на наше најсигурније одиграти ГГ, пошто мислим да ће обе одбране да попусте.

7. Onda iskulirati ishode i gadjati golove na ova dva meca.

Belgijanci daju u oba, hrvati daju 2+ itd.. videcu sutra

8. Одиграо сам већ кечеве на оне три што сам рекао и додао Русију и Израел да би ми квота била два. Ставио 300 кинти, чисто да дођем на оне почетне 2000. А и немам још муда да стављам 500 или хиљаду, морам прво да се уходам мало, дуго нисам играо у континуитету.

Допуна: Одиграо сам још један за 100 динара: ГГ на нас, пољаке енглезе, кипране норвежане и албанце словенце. То је то за сутра, јебем ти, каква зараза.

9. јебем ти, каква зараза.

Da, mrtvi racun. Budem u lepom plusu u "realnoj" kladionici, onda uplatim racun - grunem. Uplatim - grunem. Kao da su me omadjijali, pa stalno igram.
    danas me zbacio Armani za 2500. Ubo Efes u hendikepu, Holandija 1&T12+, i Port Vale 3+.

10. Videh na Sportklubu da igraju Šiptari kod kuće protiv Slovenaca. Ja u životu veći iks nisam vid'o. Serem, vid'o sam, ali i ovo mi je onako žešći iks.

11. Ziv je grifin umro nije. Moze X tu grifine. Meni su englezi nikad vece 0-2 koje sam video. lazem, austrija i kazahstan su bili veci,al i ovo je do jaja.

Nego,sta mislite o srbiji? Nasi igrali dobro protiv belgije, iako su pukli, ja podrzavam onakvu igru. I ne bi mi bilo krivo da budemo ko san marino sa svim porazima al da imamo onakvu igru svaki put i da pokazemo i volju i zube. Mogli bismo da dobijemo ako ponovimo onu igru, plus kao makedonci nesto menjaju sastav. Ili dovjku, ili prvo poluvreme X ili Xu2

12. Nasi igrali dobro protiv belgije, iako su pukli, ja podrzavam onakvu igru. I ne bi mi bilo krivo da budemo ko san marino sa svim porazima al da imamo onakvu igru svaki put i da pokazemo i volju i zube

Kakav potpis ide ovde, nemaš pojma.
    Ja bih opičio hrabro 2 na naše, ko mu jebe mater.

13. Јеби га, кад би могли онакав темпо свих 90 минута, то би било до јаја, а и шире.

14. Kipar - Norveška 2 1.90
    Poljska - Engleska 2 2.00
    Hrvatska - Wales 3+ 1.80
    Island - Švicarska 2 1.85
    Mađarska - Turska 2 (2.50), Tim 2 2+ (2.10)

15. Gazimudo
    Meni su englezi nikad vece 0-2 koje sam video.

Meni baš smrdi na lagani 3+, ako ne i u prvom poluvremenu.

16. Samo mi nije jasno sto se svi lozite toliko na taj mozzart, slepci imaju najnize kvote u drzavi. Bas uporedjivao skoro, u olympu, gde se ja kladim, tiket mi je izasao na 25 kvotu i posle uporedio sa mocartom, tamo bi mi izasla 19.7. A to nije mala razlika ako ti je velika uplata. Uporedite i vi kvote iz lokalne kladze sa mocartom

17. Nema uslova u Mocartu kao u nekim kladionicama.
    Nema ono ako igraš Island drugu ligu pa ti je uslov minimalno 5 utakmica na tiketu.

18. I imaju ove linkove sa kojima je pracenje tiketa lakse.
    Cekam Brazil da da cetvrti gol na lajvu za 2000. I papak od sudije ponistio Nejmaru cist gol iz mrtvog ugla. Bas lep gol. Kao kaze da je bio gol aut. Nidje veze...
    Edit: Dade ga Kaka dok sam pisao ovo :D

19. Ja sam pre stalno igrao u Mocartu. Onda kad sam vid'o da me tamo neće, prešalt'o se na Soker. Ni tu me nije 'telo, sad sam u Milenijumu i ne bih ga menjao ni za šta, sere me k'o vola. :D A u Mocartu odigram recimo kad idem nešto do dgra, pošto mi je tu odma' pored stanice. Evo vam dobitni tiket za većeras, dećki:
    Cipar - Norveška x
    Kroacija - Vels 1&2-3
    Češka - Bugarska 1
    Farska ostrva - Irska 2
    Rumunjska - 'Olandija 2 (čemu ovol'ka kvota, ljudi decxchko?!)
    Bivša jugoslovenska republika Makedonija - Srbija 2
    Ungri - Turci x
    Kvota 193 u Mocartu. :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.