U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
deco, bre, navatala sam Zajka na četu i poslala mu kopi preko pvt ali je on preko koda našao listić i postavio za lakše računanje, jer ni njemu nije bili jasno. On mi je i sugerisao da čekamo tebe (Predražinja).
Sutra vam javljam šta i koliko i ko je osvojio nagradu- Put na Maldive za 4 osobe.
Jupiiiiii !!! Idemo u Maldive
http://www.dodaj.rs/f/11/D4/2ol42RbE/maldivi.png
Jebem li ga, mrzi me da pokušavam ponovo, ali tiket koji je okačio Zhajk (koji nema nikakve veze sa onim što si ti Nano objasnila) ima izlaz od bezmalo 7100 dinara :)
Неки парови за сутра, ништа, а ?
Предобра је квота на Лидс против очајног Шефилд Вендсдеја, па ти се исплати да метнеш и винер 2, хендикеп Брага, јер игра са неким гремлинима, ови Нордсјиланд шабани су најболји у мртвој Данској, па би и они требало да добију и 1 на Горник јер је трећи у Пољској, а игра против неких још већих љаљана....
Ево један пар од мене, па ко има кинту, нек' стави. Не више од 500
Sedan - Arles 2 3.30 ,или ко је још луђи, нек' гађа тачан резултат 0:1 8.50
Толико.
sa kim igra Chelsea? ima da igram x-2
Sa Totenhemom.
Ja odigrao na 200 Sedan 0-2, Leeds 2 i Shakhtar 1.
Juce me je CSKA srusio na 3 tiketa, ukupan dobitak 20 000. Na jednom preko 76.5, a na ostala dva obicna pobeda.
Pukoh juce ko nezdrav.
Za veceras cu opicim ovo za 500:
Zvezda - Igokea (8.5) 2 @1.85
Olimpija - Fenerbahce (5.5) 2 @1.85
Koja je sramota staviti na zvezdu protiv neporazenog tima kvotu 1.2,a potcenjivanje u vidu hendikepa od cak 8,5 poena je ludost. Cak i da zvezda dobije utakmicu,dobice je sa max 4,5 poena razlike, tako da ovaj hendikep dvojka ulazi lagano.
Fenerbahce ima tim za Final4, tako da ce pregaziti olimpiju sa jedno 10-20 razlike, tako da mi i ovaj hendikep deluje sasvim opusteno.
Predražinjo, Pfc, Zhajk, Capoon
Pare podignute
7100
:PPP
čestitam... lepo,lepo nema šta
Evo i ja malo da filozofiram za vikend ... Kombinujte ako hoćete nešto do ovoga
Može da se nadje lepa kvotica
TIKET 1
M.siti 2 - 1.75k - privlači lepa kvota,a i red bi bio da WBA izgubi na svom
Malaga 1 - 1.60k
Az alkmar 1 - 1.65k
Udineze 1 - 1.50 - jako loša kvota,a i Udineze bi trebao konačno da proradi .. neće biti lako
uplata 200 ... dobitak oko 1.500 (zavisi od kvota)
TIKET 2
M.United x-1 4.40k
Leverkusen x-1 4.40k
Inter x-1 4.40k
onako odigrano iz zezancije ali može lako da udje ... uplata 100 dobitak oko 8.500
TIKET 3
Udineze 2+ drugo poluvreme 2.00k
Psž 2+ drugo p. 1.80k
Nirnberg 2+ drugo poluvreme 2.00k
Sosijedad 2+ drugo p. 2.00k
uplata 100 dobitak oko 1.500
TIKET 4
Herkules 1 1.75k
Nirnberg 1 2.00k
Palermo 1 2.15k
Ren x 3.20k
Marsej 2 1.65k
Herenven 1 1.80k
Sevilja 1 1.65k
uplata 100 dobitak oko 12.000
Srećno ako bude neko nešto pratio
EDIT:Inače za REN X mi je javljeno od onog druga iz Holandije ... Jes' da je za*ebo prošla dva puta,ali opet ću ga poslušati (ovog puta ubacujem u ovaj opičeni tiket 4 ... pa šta bog da )
Poslao mi je još uz pokušaj Ren - Montpelje 2-x tačan rezultat 1:1
Uzdravlje!
'De ste! :)) Premala kvota na Zvezdu kao da igraju protiv Mega vizure, glupost....
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1200-6035705-1026
Barnet - Northampton 1-2
Telstar - Eindhoven 2-1
Maastricht - Almere 2-1
FC Oss - Sittard X-2
Искомбинујте нешто, није ништа сигурно ал' може бар једна да улети, кажу врти се по фејсу..
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1069-9163235-1026
Ja sam mislio da si otisao zauvek Dzankee, bez oprostaja, cak sam se i vise puta (bezuspesno) raspitivao o tebi na cetu.
Da rokam na lajvu keca na Shakhtar? Gube 0:1 na poluvremenu.
Ne vredi, mislio sam da sam odigraao nešto ranije, ali nisam:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9248827-1026
Zvezda - Igokea (8.5) 2 @1.85
Olimpija - Fenerbahce (5.5) 2 @1.85
Uh krv ti jebem, ja sam mislio da ce zvezda da bude gusta, a ulete na kraju fener u poslednjoj sekundi..
Ispratio sam to Gazimudo za 500.
Од чега за викенд да склепам што сигурнију квоту 2 до 3?