Кладионица

1. ako ako, ionako nam kocka uništava omladinu

Zato sam i prestao ići u Rimini,ranije uplatim tiket pa ako dođe dođe,otkad nema kladionice je varijanta aj da zavrtim jednu

2. Хановер ми дође 3+ у 93ем, почнем се радовати и после 5 секунди Лацио прими гол. Кладионица у свом пуном светлу, од сјаја до очаја.

3. Ništa, ako se vrati Intertoto kup, možda nešto i ubodem.

4. 2 tiketa izašla, 1 puko... opaa :D Još 2 u igri. Za sad čisti + 350 dindži, ludilo.

5. Ako hoću da napravim račun na Mocartu, je l' moram da im dajem svoje podatke?

6. ma mislim da ne moraš samo kažeš user i šifru,tako nešto,ja nemam ali puno ljudi koje znam tako prave lovu

7. Ma možda bih i napravio to. Smor mi više da se vucaram zbog tiketa u pičku materinu. Ovako i kad padne neka dojavica može da se isprati.

8. Мораш да им даш податке, јмбг, улицу, број.

ЕДИТ: То је за картицу, за налог ти не треба, али већ имају твоје податке, јер је налог на нету повезан са картицом.

9. a sediš i igraš utakmicu po utakmicu ne moraš ovakve tikete da sastavljaš kažu da je psihološki lakše igrati,plus što možeš i uživo igrati

10. Dub, ovo ti od podataka treba da otvoriš online račun

http://imageshack.us/a/img534/8081/43998645.jpg

a za uzimanje njihove kartice ti treba popunjen njihov formular za Mozzart Club koji se nalazi na sajtu i lična karta da bi dobio karticu. Posle toga samo karticu uvežeš sa online računom i cepaš :)

11. A što mi treba kartica, ako već imam nalog?

12. Pa na karticu uplaćuješ depozit, ne znam da može nekako drugačije ako oćeš da igraš preko neta u Mozzartu.

13. Па картица ти треба да би уплатио кинту на рачун.

14. Ok, znači popunim online i onda kod njih popunim onaj formular, ima slika tog sranja na netu, u pdf-u. Pokažem im ličnu i to je to?

15. Брате, прво мораш да попуниш формулар да би добио картицу и онда уплатиш кинту на картицу. Онда одеш на Моцартов сајт, региструјеш се и повежеш картицу са налогом.

16. E fala.
    KAMIKAZOOO, GDJE IMA MOCART NA PETROVARADINU?!!

17. stanica pre okretnice,u bloku 8 odma preko puta stanice pa malo udesno

18. Ma koliko je to od Mace, i je l' da nastavim ravno ili da na onoj raskrsnici prije Mace skrenem lijevo?

19. Au dube nije ti to Njujork,pređi put kod mace i onda piči pravo,ne tamo prema mostu slobode,nego prema Karlovcima