Кладионица

1. Ne znam šta ti to znači. E ovde kod nas večeras počele kružiti priče o x u Jagodini. Ne znam vredi li igrati, ali čisto da vam kažem.

2. Значи да овај твој постер што си мето, у буквално свакој групи. Ето то.

3. Jao, sjebaše me Englezi. I Siti i Stouk, nula, ništa.
    A Švabe mi došle.
    Majnc 1&d2+i još neka sića.
    Na drugom mi uleti Dortmund 2&g2+ i Vigan 1&d2+( zbog čega sam bio toliko sretan kao da sam dobio) i Selta me ujebe. Jebao ih crveni karton, u kurac.

4. Nisam skontao, možda zato što nisam ni u jednoj grupi :D
    U i ja sam očekivao da će Selta da dođe.

5. Juče nisam igrao, a danas ću da probam čisto da mi ne bude dosadan dan.
    Prošli vikend padoh samo na Hajduk, kvota beše 1,4. Danas stavljam dvojku jer igra u gostima i kvota je 2,6 pa će pre doći nego jebena od 1,4.
    Gazinatep može jedan kečić, nisu dugo pobedili, pred zonom ispadanja su, a drmnuli su Bešiktaš kući, može to fino da dođe.
    Rubin je dobar ali mislim taman toliko da izvuče x protiv Anžija koji je pukao od Liverpula.
    Pisa dočekuje kući neke čije ime ne znam da napišem, e stavljam x2 na te uz kvotu 1,9
    I još ću da nađem neka dva vinera, eto na Hereven i Čelzi.
    Hajduk 2 (2,6)
    Gazinatep 1 (2,4)
    Rubin x (3,15)
    Pisa-Ca X2 (1,95)
    Herakles w1 (1,5)
    Čelzi w1 (1,62)

6. salzburg 2,hanover 1,roma 1,sandefjord 1.bodo 1,sevilja 2,sudsval 1,vernamo 1...Puppet, izaberi neku koja ce da dodje... :D

7. Ja sam razmišljao igrati na Sevilju, sad kad je nisam stavio ima da dođe iz 2 u 2 :D
    Verovatno će da upadne i šugavi X na Jagodinu o kojem svi pričaju.
    Ma nema od ovog leba :D

8. Iskoristite kvotu na Inter, lepa je...Sabijaju na strani, realno su u dobroj formi, a Bolonja nije nista spec...Mislim da ce 0-3 laganih da bude...

9. Ako izuzmemo da na Inter pada kvota, Bolonja je pukla 2 utakmice za redom ali u gostima. Moglo bi tu svašta da bude. Ipak ću se složiti sa tobom.

10. Gotivna kvota na Lorijen kod kuće protiv Ažaksijoa ili kako se već čitaju, majke im ga prefinjene. :D Gledam nešto onaj Terek i CSKA i mislim se da bi moglo k'o iznenađenje da bude x, mada to i ne bi bilo neko iznenađenje jer je Terek i dalje u vrhu tabele. Sećam se da su nešto divljački krenuli, bili 1. jedno vreme pa 2. :) Ne znam šta da radim za Inter. Izgleda k'o lak pos'o, ali pošto je ove godine i jebena Roma stabilnija ekipa od njih, stvarno ne znam. Verovatno ću ih oplesti jer je dobra kvota, pa i da puknem, ko ga jebe, nije ni prvi ni poslednji put. Fejnord i Ajaks laganeze gg3+. Odigraću Jagodinu x, deluje dosta dobro. KOA KVOTA NA HERENVEN, NEVERA! Mada bih tu možda i x stavio. Inače, ko ne zna, momke vodi Marko van Basten, pa vi vidite. :D Fiorentina - Lacio gg. Sampdorija - Kaljari 1. Njuka - WBA 1. Sautempton - Totnm 2 (vraća im se Bejl). Ja će stavim i na Jang Bojse, iako su me prošlo kolo, pa mislim možda 2. put u životu, izdali. Mnogo je dobra kvota. Čelsi x. Uffff. Hanover - Menhengladbah, pa bar 4+, ja će gađam 5+. Moj voljeni Briž 1. Roma - Udineze gg. Od mene toliko. :D

11. Jebeni Totenhem, danas ima da dođe iz 2 u 2, a protiv šugavog maribora jedva izvukao bod.
    Možda treba razmisliti o grcima i to o Aeku, koji se jadan zakucao na dnu tabele. Danas bi mogao barem da iksira.

12. Auuuuu, ja Grke, osim Arisa, uveliko izbegavam, mada je i Aris za izbegavanje, ali ja ih žešće gotivim. :) Prošlo kolo pogodim da će biti x u Atini. Držali se do 80 i nekog minuta i onda crveni i penal za Panatinaikos. Ovaj ga dade i onda u 89. minutu neki njihov ga zabio za 1:1. :) Luda ekipa skroz.

13. E sad ima da stavim za 20 din:
    Sevilja 2
    Inter 2
    Totenhem 2
    Liverpul x
    Čelzi x-1
    Aek x
    Pa nek ide život za sve pare :D
    Ma ja Grke nikad ne igram, ali rekoh ajd možda ovi žele da igraju danas :D

14. ve godine i jebena Roma stabilnija ekipa od njih

Pazi, Inter u gostima ima 4 pobede iz 4 utakmice bez primljenog gola. Takodje u LE, koja ih realno ne zanima, su sve u gostima dobili lagano, a kod kuce se mucili ili gubili. Tako i u ligi isto. Mislim da je stvarno fix fixeva, a i navijam za njih, tako da sam realan! NOT! :D Salim se, kad se sve pogleda, dvojketina je, nema greske...

15. Evo ja ću dati fix za Partizan - Inter. Dvojka neviđena, ima da se popišaju.

EDIT: A sam poranio. lolo

16. Kvota na Inter je 1,8 u toj utakmici :D

17. Ubedljivo prvi protiv UBEDLJIVO poslednjih. Veliko mi je to nesto...
    Bvdlga, ne znam da li da odabiram nesto od tebe, ili da uzmem neke svoje 2-3 i da bacim 500 dinara. Trebaju mi pare...

18. Možda se nađu na pola puta pa udare po nerešenom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.