Кладионица

1. Kako me mrtvi Dinamo Zagreb baci za 3200.

2. Poceo sam sa onim sto sam obecao. Svaki dan uplata 1000 na kvotu 2, a nju cu dobiti tako sto odigram 4 tekme drugo poluvreme 1+.. Naravno,podrazumeva se da prodjem na pocetku da bih stvorio kapital za dalje :)

za danas

Anderleht - Gent dp1+
    Swindon - Aston Villa dp1+
    Groningen - Den Hag dp1+
    Mainz - Aue dp1+

Ukupna kvota: 2.07

I imam jos jedan od 19 utakmica isto dp1+, al mrzi me da kucam, a nemam link posto je iz balkanbeta.

3. Pa to nije loše Gazimudo ... Ja sam krenuo ono drugo poluvreme više golova ... Uglavnom Italijane 2 ligu ili Francuze prvu ili drugu.

4. Za večeras igrao dublove:

Vigan 1-1 i 3+
    Mainz 1-1 i 3+
    6.41

Seltik 1-1 i 3+
    Rapid B 1-1 i 3+
    5.87

Minhen 1860 2-2 i 3+
    Dodreht 1-1 i 3+
    5.7

Dortmund 2-2 i 3+
    Valensija 2-2 i 3+
    5.51

Ren 1-1 i 3+
    Barselona 2-2 i 3+
    5,44

5. Jebem ovaj tenis, neću više nikad da ga igram. Dva dana me baca prva tekma, posle nemam šta da pratim. Jebao ih Kei Nišikori.

6. Kako sam lep tiket odigrao, na 30 kinti 23 soma i nešto dobitak. Pojebali me Rumuni, igrao ih x, došla dvojka, i Kuban dobio 1:0, i to vodili od 1. poluvremena, a ja igrao 1&2-3.

7. волим кад ме баци први пар, као сад штурм, и онда не гледам даље, одма' пукнем 300 динара и ћао. мислим се да одем до кладионице због милана, арсенала и ливорна, ал' сам одустао.
    на тикету имао још цонгу, монако, рен, дортмунд, арсенал, милан дуплу шансу, ливорно исто и шалке кеца. јебига. баш сам мислио доћи ће овај пут.

8. Како попиздим кад одиграм ГГ, а оно буде типа 0:6.

9. Bas sam hteo objaviti link, ovo ide u 10+ :D

10. Još je kvota na keca 5. :)

11. To to :D Ado ima ga zad'o :D

12. Ado nastavlja da gazi :D Gledam malo ovo padanje kvota, na Arsenal pada gubi 3-0 posle pola sata, na Dinamo je padala pa je puko, na Valensiju raste, a vodi 2-0...nema leba od toga.

13. Народе, Звезда игра у суботу са оним залуталим Мађарима, хендикеп је тренутно у Моцарту 12.5. Мислим да Звезда добија са 20 разлике без проблема и размишљам да крнем неких 500 или 1000 на кеца.

14. Arsenal ovo igra sa pionirima, pa gubi 4-1? SKK

15. Igraju sa prvom postavom.
    Misliš Đoko da je realno? Ipak je to Zvezda.

16. Druga postava, evo i link ako nekog ineresuje

17. Predražinjo
    Seltik 1-1 i 3+
    Rapid B 1-1 i 3+
    5.87

Dortmund 2-2 i 3+
    Valensija 2-2 i 3+
    5.51

Vrlo lepo, za koliko su uplate?

18. Pa igraju im Aršavin, Kačamak :D i Volkot. Ostale ni ne poznajem.

19. Misliš Đoko da je realno? Ipak je to Zvezda.

Будућност их тукла у Мађарској 25 разлике, Раднички код куће неких 20-ак, не знам колико тачно. А Звезда обично после серије лоших резултата набије и по 30 разлике први слаб тим који јој дође. Избаце фрустрацију. Врло сам близу одлуке да ставим 600 кинти, добитак је 1100, значи зарада 500.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.