Кладионица

1. Идемо једна лудост + надам се да ће доћи Газијева Барса и Интер што би било реално.

Бајерн 7+
    Реал 7+ 1+2/2
    ------------------------------
    Интер 1
    Барселона Б 2

2. http://www.frombar.tv/a-0/10/40/a-104147.html

pre gola partizana, na 0:2, kvota na keca bila 2.60

3. Ima prenos na areni.

4. Замало да дође 4+ прво, а не цела утакмица. Смешно.

5. U sime dobra fora.
    Ja cu odigram istu stvar,samo cu gore da promenim tekme

Barca B u fixu,
    u sistemu 1+2/2 Atletiko Madrid i Zwole 7+ (juricu ovaj zwole dok ne uleti u 7+)

Na 100 kinti minimum 1450, max 31 000

6. Е јуче одиграм исто овако, Арсенал, Барса и Дортмунд 7+, и будала ставим доле неке текме ГГ као фикс. Дошао Арсенал, квота била 25 а обори ме мртви Саутемптон доле у фиксу, полуђех.

И ја нешто контам да неки Холанђани морају дођи 7+, саћу да видим шта има у понуди.

Едит. Овај РКЦ уме да одигра тврдо, нешто ми ту не мирише на 7+, мада..

7. Kvota na uzivo kladjenje na partizan na poluvremenu presmesnih 1.8. Aj pali da igram to. Ja reko kvota 3-5 pa i da munem nesto. A ne moze se igra tacan rez, a hteo sam da odigram 2:2. Reko,ako su ovi rekli 4+, kontam da nece vise golova, inace bi rekli 5+

8. Hhahahaha, sa mozzartsporta:

"U timu crno-belih svi su približno loši, ako nekog treba izdvojiti, onda su to Zabija i Pauljević, koji deluju kao da su na nagradnoj igri dobili priliku da zaigraju u prvom timu Partizana."

9. I da, citam sa ortacima u kaficu u novinama kako je djovakov cale u losem zdravstvenom stanju, i kako je djovak povracao bla bla.. i reko odoh da odigram protiv djovaka za 200 kinti pa sta bude. Ja tamo,kad ono pocelo vec protiv kverija i djovak u tom trenutku vodio 2:0 u prvom setu. Da sam dosao koji minut ranije,sad bih imao oko 1500 din u dzepu.. E do kurca :D

10. Порасла квота на 1.95

11. Чуо сам да је Ђоваков ћале једана неопевана и бахата сељачина, умислио човек да је Бог. Тако ми кажу ови неки другари што се крећу по граду, свакакве приче сам чуо, да је и 20% истина опет је много.

12. Sime, to je tacno sigurno, iz vise izvora potvrdjeno :D

13. Кажу да је Маријана Матеус била једна од "жртава", опасан је матори..

14. Ставио сам 200 кинти да добија Партизан, идем сад да гледам :) На 2.7 квоту

15. Posot sam maksimalno postovao na ovoj temi danas i preti mi banana evo moj konacni bilans za danas:

Rangers - Invernes dp1+
    Stutgart - St Pauli dp1+
    Nordsjalend - Mitjiland dp1+
    Genk - Standard dp1+

Kvota 2.07 x1000 RSD

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7381771-1029 x100 RSD

I neki dobri tipovi:
    Napoli 2
    Udineze daje 2+

16. Што значи ово 1 + 2 / 2 на овај тикет изнад

17. Barselona II mora da dobije (ona je u fiksu), a jedna od dve moraju da dodju gore da bi bilo dobitka. Neka me ispravi neko ako nisam u pravu.

18. Barca u fiksu. A gore mi treba 1 od 2. A ovo sto pise +2/2. to ti je kao da sam ofirao ceo u fiksu. Znaci ima 2 konbinacije kad je 1/2 i jos jednu za fiks. Nego, ne udje partizan 4+ i ne samo to nego su pukli od borca, eee vermeze tugo

19. ја писао и јувентус, и реал, и атлетико, и ливерпул, и хановер, и нордсјеланд гг3+, и интер, и јбарселону2 х2, и тотенхем. излаз пет.

ал' што ми мерак што попадасте ви што сте играли лајв на овај тим партизана! уф! :Д

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.