Кладионица

1. Идемо једна лудост + надам се да ће доћи Газијева Барса и Интер што би било реално.

Бајерн 7+
    Реал 7+ 1+2/2
    ------------------------------
    Интер 1
    Барселона Б 2

2. http://www.frombar.tv/a-0/10/40/a-104147.html

pre gola partizana, na 0:2, kvota na keca bila 2.60

3. Ima prenos na areni.

4. Замало да дође 4+ прво, а не цела утакмица. Смешно.

5. U sime dobra fora.
    Ja cu odigram istu stvar,samo cu gore da promenim tekme

Barca B u fixu,
    u sistemu 1+2/2 Atletiko Madrid i Zwole 7+ (juricu ovaj zwole dok ne uleti u 7+)

Na 100 kinti minimum 1450, max 31 000

6. Е јуче одиграм исто овако, Арсенал, Барса и Дортмунд 7+, и будала ставим доле неке текме ГГ као фикс. Дошао Арсенал, квота била 25 а обори ме мртви Саутемптон доле у фиксу, полуђех.

И ја нешто контам да неки Холанђани морају дођи 7+, саћу да видим шта има у понуди.

Едит. Овај РКЦ уме да одигра тврдо, нешто ми ту не мирише на 7+, мада..

7. Kvota na uzivo kladjenje na partizan na poluvremenu presmesnih 1.8. Aj pali da igram to. Ja reko kvota 3-5 pa i da munem nesto. A ne moze se igra tacan rez, a hteo sam da odigram 2:2. Reko,ako su ovi rekli 4+, kontam da nece vise golova, inace bi rekli 5+

8. Hhahahaha, sa mozzartsporta:

"U timu crno-belih svi su približno loši, ako nekog treba izdvojiti, onda su to Zabija i Pauljević, koji deluju kao da su na nagradnoj igri dobili priliku da zaigraju u prvom timu Partizana."

9. I da, citam sa ortacima u kaficu u novinama kako je djovakov cale u losem zdravstvenom stanju, i kako je djovak povracao bla bla.. i reko odoh da odigram protiv djovaka za 200 kinti pa sta bude. Ja tamo,kad ono pocelo vec protiv kverija i djovak u tom trenutku vodio 2:0 u prvom setu. Da sam dosao koji minut ranije,sad bih imao oko 1500 din u dzepu.. E do kurca :D

10. Порасла квота на 1.95

11. Чуо сам да је Ђоваков ћале једана неопевана и бахата сељачина, умислио човек да је Бог. Тако ми кажу ови неки другари што се крећу по граду, свакакве приче сам чуо, да је и 20% истина опет је много.

12. Sime, to je tacno sigurno, iz vise izvora potvrdjeno :D

13. Кажу да је Маријана Матеус била једна од "жртава", опасан је матори..

14. Ставио сам 200 кинти да добија Партизан, идем сад да гледам :) На 2.7 квоту

15. Posot sam maksimalno postovao na ovoj temi danas i preti mi banana evo moj konacni bilans za danas:

Rangers - Invernes dp1+
    Stutgart - St Pauli dp1+
    Nordsjalend - Mitjiland dp1+
    Genk - Standard dp1+

Kvota 2.07 x1000 RSD

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7381771-1029 x100 RSD

I neki dobri tipovi:
    Napoli 2
    Udineze daje 2+

16. Што значи ово 1 + 2 / 2 на овај тикет изнад

17. Barselona II mora da dobije (ona je u fiksu), a jedna od dve moraju da dodju gore da bi bilo dobitka. Neka me ispravi neko ako nisam u pravu.

18. Barca u fiksu. A gore mi treba 1 od 2. A ovo sto pise +2/2. to ti je kao da sam ofirao ceo u fiksu. Znaci ima 2 konbinacije kad je 1/2 i jos jednu za fiks. Nego, ne udje partizan 4+ i ne samo to nego su pukli od borca, eee vermeze tugo

19. ја писао и јувентус, и реал, и атлетико, и ливерпул, и хановер, и нордсјеланд гг3+, и интер, и јбарселону2 х2, и тотенхем. излаз пет.

ал' што ми мерак што попадасте ви што сте играли лајв на овај тим партизана! уф! :Д

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.