Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
добро, изорганизујте онда то ви, ја подржавам све што урадите :-)
Учествујем!
Biće na zvaničnom sajtu prvenstva organizovan fantazy manager. Mi možemo tamo da napravimo našu ligu i da nam drugi računa bodove umesto da se sami mučimo. Ja nešto slično igram već par godina ali samo za Premier Ligu. Svake godine ima i za Ligu Šampiona (Platini Kup), Špansku Primeru i ostale... Takođe ima i za Evroligu u basketu.
evomene, pa ni ja nemam te pare sada, ali odvajam. Sam si rekao da ima još dosta do prvenstva :)
е, и активирајте оног Гвозденовића, он је паметан, а интересују га и фудбал и кладионица :-)
а и Двајт је добар експерт!
Count on me! :)
ps: Sad ocekujem: yeah, overavanje samnom i onu muziku sto se cuje u filmovima kad se nekoj ekipi vrati igrac.... XDD, ali ovo yeah morate da izgovorite kao da stvarno mislite.... XD
@Obelix: Dabome
Mogli bi, ko što reče Obelix, da napravimo našu ligu tamo, i da oni računaju mesto nas...samo ne znam kako to ide...imam ja neke ideje...Dogovorićemo se...
Znači za sad: евомене, ЧИЧА, Стивен, obelix, chelsea, ja...a ko oće nek se pridruži da neki zanimljiv predlog i to...
Btw
ja sam danas odigrao ovo:
Steaua - Poli Iasi 1-1 EDIT pao
St.Pauli - Augsburg X-1 EDIT pogodio
Guingamp - Nantes 0-2 EDIT pogodio
Thun - Biel Bienne 1 EDIT pao
Huelva - Real Sociedad 0-2 EDIT pogodio
čisto iz zezancije...
a jebem ti Steauu...jebo ih taj Paun sto ima ga svirnu u petom minutu...
Најбоље је да отворимо нову тему, са насловом типа "Фантази менаџер - Пријаве за лигу Вукајлије на сајту СП" па ту да примамо пријаве.
Али ја не знам да се играм тога :(
Шта је то фантази менаџер? Како да се снађем на том неком страном сајту??
Озбиљно, ја се не разумијем у Интернет и Информатику. Мораће ми неко објаснити до почетка свјетског првенства
Jebem ti Pelegrinija i sudbinu kletu. Mada, nije Barsa bila baš toliko bolja, bar ne u prvom poluvremenu...
Ovo za kladioničarsko takmičenje vam je odlična ideja. I ova Fantazi liga(mada se ni ja ne razumem u to baš). Elem, računajte i na mene.
Најкраће: Изабрати играче који ће најбоље играти. То подразумева да ће давати голове, асистирати, ако је одбрамбени или голман онда је битно и да његов тим прими што мање голова. Све се бодује. У оквиру буџета који добијете (сваки играч има своју цену).
Ево прочитајте овде како је за премијер лигу, биће вам јасније:
http://www.b92.net/sport/fantasy/premier_league.php?section=rules
Слична ће или иста бити правила за СП. Најбољи такмичари добијају награде (бити међу њима је у домену немогућег, али ајде, никад се не зна). Оно што је ннајзанимљивије јесте то што можемо да направимо нашу лигу и такмичимо се међусобно. Наравно остајемо и у главном такмичењу.
tako je Stivene...hvala!
Ajde ljudi, da ne spamujemo ovu temu...svi zainteresovani, ovamo:
http://vukajlija.com/forum/teme/8964
Фиорентина - Интер 1
Сарагоса - Мајорка 1
Виган - Портсмут 1
Валенсија - Билбао 1
Квота је 15
Пао
браћо моја напаћена Вукајлијашка,да вам се Чича опет иза*ере мало...само што ће то овог пута урадити из Париза,а ако не дају визу за Париз-а онда на море лаганица ;)....дакле вечерас испуњени моји снови :)....још сам контао и одиграти Интер-Барса 3 + али сам добио савјет да не стављам (послушао га јер сам имао лоша искуства са претходним неслушањем) али ето ђавлу је мало ;)...
http://img710.imageshack.us/img710/4836/dsc06055w.jpg
Чича... Ја очекујем пиву од тебе... Свака част!
Ја игро Интер кеца, али ме обори Саутемптон са квотом 1.4
наравски евомене :)...
нећеш ми вјеровати,али и ја сам контао играти и саутемтон кеца!...али нешто у мени ми говорило да не играм...и срећа не одигра....а то ми се баш чинио као чисти кец...еј ђеш са олдхамом 0-0 играти јбте?!
Чича, одличан! + :))
Opa, Čiča, bravo! Dajte neke tipove za vikend, hito mi! :)
Манчестер - Тотенхем 3+
Менхенгладбах - Бајерн 2
Болтон - Портсмут 1
Арсенал - М. Сити оба дају гол
Валенсија - Депортиво 1
Удинезе - Сиена 1
Рома - Самдориа 1
Ђенова - Лацио 2
Удинезе - Сиена 1
Рома - Сампдориа 1
Ленс - Валенсјен 3+
Цибона - Партизан 1