Кладионица

1. Fejze picko sta si se stiso :D
    Salim se, eh da sam uvek izbacio par oko kog sam se neckao,sad bih bio hiljadarder!

2. ево газимудо, ипак сам на крају типово надал федерер :) ал за 10 кинти лоло

http://i.imgur.com/fK8THTg.png

3. 'AJDE ZENITU, UVALIM VAM KITU!

4. mene je neko lagano prokleo. zenit masi penal u 87 za 2-3 gola.... definitivno me neko prokleo da nikad u zivotu ne uzmem pare na kladzi... sinoc GS prebaci granicu za 2 poena sad zenit masi penal...

5. DA LI SU OMAŠILI PENAL?! Pored živih Vitsela i Denija, penal šutne Širokov! Jebote. Još aj što je šutir'o nego da ga je dao retard glupi... Za koliko te to baca, Fejzaro? Meni još nije sigurno, ali uhvatih ovaj Rubin lagano, Inter mi ide 2-4 i tako...

6. да да, по сред гола шутно цар

7. Roman Shirokov (FC Zenit) je imao prigodu zabiti iz penala, ali je promašio!

забијем му курчину ЛОЛО

8. ма не баца ме сад конкретно он има још парова лоло ал као да лепо почнем сам мислијо :)

9. Kakve glave od ljudi. Vode od 30 min. i imaju igrača više i promaše penal. A neka. Tako mi i treba kad ih opet igram, a iks puta su me prodali, mamu im jebem baš onako idzuzetno posred pičke ja.

10. ма опуштено, мени се редовно дешава да тим на који сам играо промаши пенал. Марсеј ми је то пар пута урадио, мислим три. од тога само су једном прошли ал то би било баш срамота, јер су 48 минута имали два играча више против тулуза. и добили са 1 0 :)

11. МА КУРЧИНА! НИСАМ СЕ НИКАД ДО САД НЕРВИРАО ОКО КЛАЏЕ И ТО, ЈЕБИ ГА КО МЕ ЈЕБЕ КАД НЕ ЗНАМ ДА ТИПУЈЕМ АЛ ОВО ЈЕ ХАОС! ОВО ЈЕ ДИРЕКТНО ТАЈ ПЕДЕР ШИРОКОВ МЕНЕ СЈЕБО. ПА МАЈКУ ВАМ ЈЕБЕМ ЦЕО ЖИВОТ ГУРАШ ТУ ЛОПТУ ПО ЛИВАДЕ И НЕ ЗНАШ СА 11 МЕТАРА ДА ЈЕ УГУРАШ У 25 КВАДРАТА МАМУ ТИ ЈЕБЕМ УСРАНУ У УСТА! ЈА ДА САМ НЕКИ ПРЕЦЕДНИК ТОГ ЗЕНИТА МРТВОГ СВЕ БИ ПЛАТЕ ШТО САМ ТИ ИСПЛАТИЈО ТРАЖИО ДА МИ ВРАТИШ И ТО С КАМАТОМ МАЈКЕ ТИ ГА НАБИЈЕМ НЕВАСПИТАНЕ! ГОВНО ПОРЕМЕЋЕНО РУСКО ИДИ СКАЧИ КРАУЛ НА ЛЕДЕНУ ВОДУ ПИЗДА ЛИ ТИ СТРИНИНА!

12. za kolko si puko fejze?

13. ма нисам пуко, нисам чеко њих и те муње нисам чак ни много ушо 50 кинти, нисам чак ни чеко неки кеш, него неку сићу, фазон сома и шесто ал брате попиздех кад пенал јебени мртви рус не може да да.

14. Ma debil bre,al mi drago što ispali nekako
    Ja igrao za večeras Nacional - Boka Juniors 2 za 500 dinara,3 kvota
    pa kud puklo da puklo
    AJMO BOKO LEEEEEE

15. fejzaro ole jebi im majku olololo

16. tako mi trebaju pare, ajde veceras bar....

17. Ćeeeeeeebote, hteo sam da stavim neku paru na Inter, dupla pobeda. I krenem sa faksa put kladže, iznapinje me devojka da je vozim kući jer pada kiša i ja zaboravim da uplatim, u kurac.
    Mogu da vam kažem da su dobra fora ovi rukometni tiketi. Vrlo lako može da se proceni hoće li doći ispod ili iznad granice. Pravio sam Džankija na ludog, ali bio je u pravu- KLAĐENJE NA FUDBAL JE GOVNO!!!!111

18. Kako cenis kad ne znas ekipe?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.