Кладионица

1. Jebo mamu, koga jebe Ngog kad igra stalno a nema pojma? KOGAAAAAAAAAAAAAAAAAA?! JEBO GA ONAJ KO GA JE DOVEO U LIEVRPUL, A LANE ČAMI ČEKAJUĆI NA KLUPI. PU!

2. Ajde jos Sporting.
    Pa da na miru cekam ove u 9.

3. Dojajno.
    Sad kraj.

4. izvuče se i liverpul mrtvi.

5. Увек се извуче глупи Ливерпул :)

6. Oni su prošli dalje. A ovaj konj Kol je gori od Ngoga.

7. РЕНЏЕРС 2 2 ТО МАЈСТОРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

8. HUHUHUHU!

Mislim da nikada nije bila ovolika mješavina euforije i razočarenja na ovoj temi.

9. Ливерпул је мноооого слаб.

10. Cekam Bragu 1 za 750.

Napoli 3+
    Siti 3+
    Tvente 1

za 1400
    po 700 ja i drugar

11. А у курац, пао сам на Спарту Праг...

Други тикет, вађење.

12. Eo i mog ljepotana:
    Ajaks 1
    Dinamo K 1
    Viljareal 1
    Siti 1-1
    PSŽ 1 ;
    Indepeniente 1
    Majami 2
    Boston 2
    EDIT: Igrati protiv Liverpula, na Enfildu, sada kad je Keni tu, je besmisleno :))

13. igrao sam napoli x2 jer je po meni nerealno velika kvota, al pao mi taj zbor rendzersa

14. Da sumiramo:

Pogođeno Liverpul, Zenit i PSV na prolaz. Čeka se Mančester siti i PSG, isto prolaz.

tiket 2:
    pogođen Liverpul iz X u 1. Čeka se Štutgart prvo poluvrijeme bez golova i PSG prvo poluvrijeme X.

Tiket 3:
    pogođen Zenit poluvrijeme X, Sporting poluvrijeme X, čeka se Viljareal poluvrijeme X.

Tiket 4:
    Zenit kec prošao, čeka se pun kurac ovih od 9.

15. fin razvoj situacije na ove 2

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.