Кладионица

1. Ставих Звезду 0-1, онако из зајебанције...елем

Сиофок ХАХАААХАХХХА

2. Био сам у јебеном Моцарту, не дају на Швабе. Прво ми кучка каже да не може сингл, касније кад сам додао још неку спрдачину, каже не може уопште на њих. Јебем је мутаву ако прође. Навратио сам и до буђавог Милениума, контам ту свакаквих срања дају, на крају лик куцао 15 минута тај тикет да би рекао да није у понуди. Педер.

3. evo ih nemci,prvi minut 0 1 :D
    A za madjare,sta drugo reci nego silni kacamak xD

4. vodi kasel, vodi zvezda. idemo!

5. АХХАХА МАЂАРИ

то касел!

6. Karina, padoh Žlezdu ppX...

7. E jebiga, popuših.

Dobro, ubo sam Vojvodinu, ne može sve, jebiga.

Čestitam kolezi Lestatu. Jesi bar uzo dobre pare? :)

8. Haha,kako nam se furt posrao u zivot xD

9. Добро је бар сам изашо неку сићу.

10. Nisam citao, ali bez imalo zajebancije, dakle ne samo zato sto mi je omiljeni igrac, ako Inzagi bude igrao Milan im uvaljuje kurac i prolazi dalje.

11. Добро је па су повукли.

12. Е, Газимудо, ај ми направи неки тикет за сутра, сигуран, да ставим 50 евра.

13. Tulume,ja reko' keca si igra,gde da branis... :)

Nemci pederi,sta drugo reci...lepo su mogli da okrenu,da uzmem 70 hiljada i da me boli patka,ali ne...sta da se radi...

14. Било ко, ајде ајде

15. Pfff.. mnogo ti je to :D ja ne volim stavljanje toliko para,bude ti mnogo zao ako padnes,al ako bas hoces.. Mada opet,ne preporucujem ti da me slusas,uvek neko govno ispadne kad se prepisuje ili tkao nesto.. evo ti pa ti vidi ako hoces:

CSKA
    TVENTE
    LVERKUZEN
    BENFIKA
    sve ug 2+, ukupna kvota 2.7

ili

CSKA
    TVENTE
    LVERKUZEN
    DINAMO
    sve tim2 1+, ukupna kvota 3.6

Mada jbm li ga,kad zamislim ulog od 5000,nista mi ne deluje sigurno.

16. Ајде направи нешто леба ти, добијаш проценат.

17. matori ne treba mi nikakav procenat.. onda bih spadao u grupu ko sto je onaj jedan sto je trazio pare za prelaz.. Eno ti gore,pa vidi ako tise nesto svidja.. onaj prvi tiket bi trebao da dodje.. Al opet kazem,ako imas nesto sto ti deluje sigurnije odigraj.. draze ti je da puknes na svom misljenju nego na tudjem..

18. Океј, хвала.

Видећу да смислим нешто...

19. Ovaj milan ne treba da igra fudbal nikad vise.. Jbt,ovo je tim za koji ja navijam,kuku,jesam pajvan..
    A i ova valencija,koji su to govnari to je strasno..

20. Ljudi, zanima me nešto.

Šahtjor - Roma 1 (win)
    Barca - Arsenal 1 (win)
    Šalke - Valencija 1 (win)
    Totenhem - Milan X-2 (fail)

Ulog 50, dobitak 1900.

Je lć mogu da branim tiket ili kako to već ide? Neka objasni neko ako zna.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.