meni je tačno to javljeno, smederevo x-1, spartak x-1, zvezda x-1, nego nisam stigao da uplatim, uspavao se :)
e sad ovako, za singliranje, ili sistem 3/4, od mene:
Kecskemeti - Siofok 2 (javljeno sa par strana, gazimudo potvrdio, mada... ovo je kup, a oni su igrali 3 za 3 u prvenstvu, videćemo...)
Hertha (Am) - Cottbus (Am) 1 (dojava insajdera koji ima 7/7 za sad, počinje u 15:30, kvota oko 2...)
Nurnberg (Am) - Memmingen 2-1
Stuttgarter K. -Pfullendorf x-x (s' tim što za ove dve čekam provere, za sad je samo na rečima...)
Uplatila sam ja u Mocartu, ali se nije moglo singlati pa sam dodala i Šalke 2+ i htjedoh uplatiti marku, ali ne može, jedino se može uplatiti 80 feninga, ni manje ni više, znači muljaža na kvadrat.... :D
U zadnje vreme ne,zato sto sam kratak sa lovom (placa se skolarina jbg),pa pokusavam sa malo vecim kvotama,al uzimam.. Najbolje mi je kad imam jedno 50evrica na pocetku meseca za kladzu,pa uspem to da izvadim i na 200,300 do kraja..
Singlovi,dublovi su keva,al treba malo vise love da se stavi..
kassel - furth... uplatih ja malopre prelaz, i sad vidim na flashscore.com, livescore.com precrtane kvote... zna li neko nešto o tome, da nije opet odložena?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
gazimudo, za kečkemeti mi treba statistika, na tu sam mislio...
Evo izvoli..
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/09/hungary/magyar-kupa/kecskemeti-te/bfc-siofok/1091027/head2head/
Opet ti ne preporucujem vise love,jer samo 3 tekme su igrali,tako da nije sigurno,al vredi pokusati..
E bedak,smederevo iz X.. mozda sam preterao sa 1-1.. nema veze..
Ја данас неам ниједну дојаву.
meni je tačno to javljeno, smederevo x-1, spartak x-1, zvezda x-1, nego nisam stigao da uplatim, uspavao se :)
e sad ovako, za singliranje, ili sistem 3/4, od mene:
Kecskemeti - Siofok 2 (javljeno sa par strana, gazimudo potvrdio, mada... ovo je kup, a oni su igrali 3 za 3 u prvenstvu, videćemo...)
Hertha (Am) - Cottbus (Am) 1 (dojava insajdera koji ima 7/7 za sad, počinje u 15:30, kvota oko 2...)
Nurnberg (Am) - Memmingen 2-1
Stuttgarter K. -Pfullendorf x-x (s' tim što za ove dve čekam provere, za sad je samo na rečima...)
Ајде бре, још само Вооојводинаа....
Је ли Газимундо , ел узимаш ти кеш на кладиони кад тако све пратиш и знаш?
Uplatila sam ja u Mocartu, ali se nije moglo singlati pa sam dodala i Šalke 2+ i htjedoh uplatiti marku, ali ne može, jedino se može uplatiti 80 feninga, ni manje ni više, znači muljaža na kvadrat.... :D
U zadnje vreme ne,zato sto sam kratak sa lovom (placa se skolarina jbg),pa pokusavam sa malo vecim kvotama,al uzimam.. Najbolje mi je kad imam jedno 50evrica na pocetku meseca za kladzu,pa uspem to da izvadim i na 200,300 do kraja..
Singlovi,dublovi su keva,al treba malo vise love da se stavi..
Moj ubodeni
Lejkersi 2ki ..... 1.35
Bar:Grbalj 0-2 .... 1.35
Mladost:Rudar 0-2 .... 1.35
Borac ČAČAK 1 1.3
Vojvodina 1(U kurac ljubim!) 1.35
Rad 1 1.55
OFK 1x (moralo, za uslov) 1.18
Kvota 7.9
I drugi
Gap:Amien 0-2 1.35
Borac 1 1.3
Partizan 2 1.25
Smederevo 0-2
Barselona 1
i čekam Zvezdu 0-2
7.49 kvota
Ajmo Zvezdo, budi vrljava kao što jesi
naša liga - mrtvo.
kassel - furth... uplatih ja malopre prelaz, i sad vidim na flashscore.com, livescore.com precrtane kvote... zna li neko nešto o tome, da nije opet odložena?
Drugovi jebači, šta mislite, da l' da gradim Zvezdu?
Šugava mi nekako kvota, imam kintu jedino ako gađam sa sto evra. A to mi malo kretenski, nije toliko jak tiket.
Ej živote, ej sudbino!
Jel se zajebavas da branis Zvezdu!? :S Ako Zvezda ne dobije,ja cu da ti dam pare,evo ovde pred svima se zaklinjem...
Ako si igroa 0-2,onda bi trebao da branis..
A na rez.com ne pise da je odlozen furth..
Ne, ne, bvdlga, nisam igrao keca. 0-2, kilavi su mi mnogo.
Ali kontam, prva ligaška Robiju na domaćem terenu, možda im se omakne pa ih naguze 5:0
Ako im sviraju 5 penala. :D
EDIT: Kad se uopšte igra tekma? Trebalo je u 2, ali ukapirah da će uveče. Da pokažu Partizanu da im rade reflektori. :)
U pičku materinu ja igrao 3+ na Zvezdu i samo još njih čekam da uzmem kintu...Osećaj za filing mi govori da sam se zajeb'o.
RENE: igra se u 18:00.
dobro, makar će jedan od vas dvojice da uzme pare :):)
ja igrao zvezdu 2-3, ali čekam još sijaset tekmi uz nju.
edit: tulume, u 18h.
Taj rad. :)
Ma boli me kurac, šta dođe nek dođe, baš ću da se nerviram da mi utiče na lepotu. :))
Tako je, taman posla da manje jebemo. :)
Sto se mene samo neka pukne zvezda.. xD