Кладионица

1. hhahh, pazite ovo:

http://www.flashscore.com/match/hv9ebSrO/#h2h;overall

Obratite paznju na medjusobne duele,a onda pogledajte poslednja dva rezultata i datume, a onda kvotu na keca. SKK? :D

2. sta je to krv ti jebem

3. Hokej neki , ko zna. Al pazi kvotu, pogeldaj medjusobni skor, i pogledaj tabelu. Verovatno je isti gazda :D

4. inace cekam jos junajted x2

i u sistemima benfiku x-1 ,kjevo x i jos neke balvanske prelaze ne znam koji su stavljam kasnije

5. Od skoro sam u kladionici, ne bih da se brukam al da vas pitam, kako da napišem za ukupan broj koševa, koja je skraćenica i kako da označim to sa više i manje? Hvala

6. Kod nas je bpu, tj broj poena ukupno, mada ne znam za vas.

7. up<
    up>
    u mozzartu npr.
    U svakoj kladionici oznaka je malo drugacija.

8. napišeš P+ ili P-, u svakom slučaju ako nisi siguran kažeš mu tamo na šalteru šta si hteo da odigraš

9. ja samo napisem VISE / MANJE

10. Je l' mogu u Mocartu da se igraju poeni kosarkasa?

11. Могу, али само у локалу. Немаш понуду на нету.
    Тако сам чуо, сачекај потврду неког ко се клади у Моци.

12. Јуче ме ортак повадио јер није знао који је то тим Еупен, мајстори примили у надокнади. За данас не знам шта да играм, рачунам Сити, неко рече Мега Визура, можда Челси...

13. Lajv 2 na mančester.
    siti 1&3+
    čelzi 1&3+
    liverpul daje 2+
    valensija 1&3+

14. Ostalo mi desetcenati samo na računu, i lupi to na neki tiket.

15. Ko igra basket moze da pokusa sledece:

Partizan (-4.5) - Olimpija prvo poluvreme H1 @1.85

Partizan u ABA ligi generalno rasturi prvo poluvreme, napravi razliku, a posle odrzava. Ovo je jos dobro odigrati jer ce sigurno u drugom poluvremenu Dule pokusati sto vise da odmori Bogdana i Milosava. Olimpija je losa ove sezone, ne igraju nista spec, mislim da je ovo dobar tip.

16. А да ја вас питам нешто, зашто је квота на Барселону чак 1.60!1 Добро, не игра Лео, ал опет Барса, Барса бему дете. Ја мислим да је стављам.

17. Sad sam dosao to da kazem. Mozda je bolje da ce barca da mune 2 komada. Znaju ovi baskijci da odigrjau dobro u napadu. Barca daje 2+ je isto 1.6 kvota.

18. И још нешто што ми делује као поклон квота а можда је замка, Крусеиро - Бахиа кец 1.70, статистика говори апсолутно у корист Крусеира. И што сте ви неки толико сигурни у Португезу?

На јак улог

ПСЖ - Лион 1
    Сити - Свонси 1
    Јувентус - Удинесе 1

и ето, тражим евентуално ту 4. утакмицу, у избору су ми Мега Визура, Валенсиа баскет, Барса, Крусеиро, Челси, Бенфа, Спортинг, Челси, Рапид, Салзбург лоло. Нештп ће да иде и на други тикет.

19. Od tih za cetvrtu tekmu, meni najbolje deluje Barca.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.