Кладионица

1. Jebi ga, i ja sam puko pare...

2. Što bre igrate Barsu kad je najviša kvota na njih 1.80 i to protiv Reala?

3. Јел није лепа квота 1.60, није а? То се не даје сваког дана.

4. Pa viš da je bila sa razlogom. I Junajted je bio 2.60, kud ćeš lepše?

5. prvo me siluje Detroit sa 70 na poluvremenu, a evo ga Durant sad dao 20 za poluvreme a ja igrao manje od 28.5...

6. Njujork će dobiti, al' džabe kad će mi propasti

7. НАПРЕД ЈУНАЦИ! https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1026-4116080-1140
    Ал Банди, Њуорк ти пропао иако је мања квота на њих.

8. Siti, Borusija M.,Valensija, PSG, Benfika, Sporting i Čelzi, kvota 12.39, ulog 12 maraka, milina ♥

Hoće li danas ovaj Napoli prekinuti ovu lošu seriju pobjedom ili eventualno X, red bi bio?
    Mogao bi Metz danas da prekine seriju. I on možda X.
    Anži prošao dalje u Ligi Evrope, možda se i danas nalože protiv Tomska, eventualno X. Ali evo gledam, lagano će ispasti iz lige, jebat ih.

FK Rostov - CSKA Moscow
    Kazan - Amkar
    Kuban - Lok. Moscow
    2/3 da će biti X

Danas samo manji ulog.

9. U srijedu je Premijer liga i Francuzi.

10. Danas nešto za 50 dinara, čisto da se prošeta do kladionice.. Možda probati CSKA, Napoli, Metz i FSV Frankfurt..

11. oborio me šupak rahitični durantula, igro sam manje od 29, on tolko dao već u trećoj...od sad igram svaku na izaju tomasa više poena.
    al sam odigro i

Lejkers - portland ......2
    sakramento - golden stejt ......poena više (196,5)
    njujork - nju orleans ..........poena više (195,5)

tako da je uletela i jedna crvena na račun

12. Јебига Лери не можеш да упоређујеш пропали Манчестер и Барселону, а и противнике њихове Тотенхем и Билбао. Но у курац, ШТА ЋУ САД ДА РАДИМ СКОЈИМ ПАРАМА ДИГРАМ МОРАМ ДА СЕ ЗАЈМИМ.

13. da pitam samo, kad se igra sistem, na primer 3/5...uplata 500 din, minimalni dobitak 100din, maksimalni 2100....šta se dobija u kojim slučajevima?
    ako pogodim 3 para dobijam 100din, jel tako?
    ako pogodim svih 5 onda 2100?
    a kolko dobijam ako pogodim 4 para?

a ako pogodim 2 onda nema ništa?

14. Зависи које си утакмице погодио тј које се квоте рачунају.
    И да, ако погодиш две нема ништа.

Како сам оплакао малопре један коментар, била вест на Б92 како је Леброн промашио закуцавање али "то није ништа чудно и то се дешава", мада даље каже да га то није спречило да постигне 26 поена.

И напаћени брат кладионичар напише

Nista cudno, to se desava kad ga ja igram vise od 26,5.
    (Srbin, 2. decembar 2013 11:50)

лололо мукица

15. izgubio sam se kod drugog primera, al dobro, skapirao sam otprilike kako ide...
    večeras igrajte 2 na indijanu protiv portlanda, mislim da su ipak jači

16. to, ipak nije dobio Njujork

17. Moze li Boozer +?
    Nadjoh to na FB, ali vise verujem ovim prekaljenim strucnjacima Vukajlije.

18. Igrao da će Dejvis i Barnjani dati više od 34.5 poena i jebeni Dejvis se NARAVNO POVREDI! Šupičkumaterinu jebenu. A pogodim i Dženingsa preko i Stakija ispod i Vestbruka ispod, ALI NE!
    A na ovom me sjebala jebena Filadelfija, 150 im mrtvih majki jebem. Kako god odigram nešto na ovaj jebeni Detroit, zaseru, a kad igram protiv njih, pucaju. Jebem li im sve automobilske svece.
    Sumnjam da ću išta odigrati večeras. Preslaba ponuda.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.