Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Šta velite za sutrašnji deo LŠ?
Ima li šanse da budu sve kečine?
Не верујем
real 1-1
mančester x-1
bajern 1-1
čelzi x-1
dakle, može :)
vaslui 0:1... veselo, samo nek' se vije.
Kurac moj, 0 1 jebem im mater, dobro je sto nisam imo kintu
igrao sam ja samo x, pa još ima nade za mene.
uz to, le man 1, herta 2, norič 1, i ajendhoven 1.
Колка квота на херту?
dva.5
Nije istina,moglo kod mene da se igra 2 minuta pred tekmu kvota iz 2 u 1 bila 50...Bazel bio gost.
Ima i toga.Lik mi je sad kao javio za petak ovaj prosli Frankfurt-Ingolstad 2-1 tacan rezultat.Kao dajem pare ako dodje,100e...Ja reko',ae sto da ne ispraticu,ako dodje,dacu mu pare,ako ne dodje,nijednu od njega vise necu uzeti,bacao sam pare i na veca govna.Naravno nije dosla.
Video sam i gore neke komentare ko smo mi da znamo pre kladze.Postoje ljudi koji se bave time.Banalan primer-nekom liku burazer igra u Grojter Firtu,i burazer mu kaze,e protiv Bohuma cemo da odigramo iz 2 u 1.Tap,tap,tap,ovaj ovom,ovaj ovom i sazna se. Ni ja nesto preterano ne verujem u dojave,ali ih igram.A igram ih pogotovo kad dolaze.Brate evo neka svako do nas za vikend uzme jednu utakmicu da kaze iz 2 u 1,ako idemo tom logikom da lupaju.Kako to da onda lik,nakon 3 dana izvuce neku tekmu i kaze iz 2 u 1 a ona dodje.Kako bas ta utakmica? Ja igram kladzu godinama,jedan prelaz ako sam iz 2 u 1 uhvatio.Ovaj covek sto meni salje hvata 3 od 5.Znaci kaze mi danas jednu,ako ona ne dodje,ima spremnu drugu.Ako ta ne dodje ima spremnu trecu.Do sada nijednom do te trece nije dolazilo,uvek je ta druga dosla odma' ako prvu omane.Ja bre 2 keca od 2.10 ne mogu da ubodem,ne prelaz.Ima tu nesto,jebi ga,ne znam sta,nekako saznaju.Ali da ima vise ovih muljatora sto nemaju blage veze nego lupaju,to je takodje tacno.
Оне праве дојаве, што увек долазе, коштају преко 500 евра
I jos nesto.Slazem se sa Gazimudom,ali ne skroz bas.Ja uvek stavim ovde,do sad sam 2 cini mi se stavio,jedna je dosla,ova zadnja nije(ali su za nju svi znali i pretpostavio sam da nece doci),naravno od izvora kome verujem. Vidi banalan primer sad prosli vikend.Dojava Hasen Kasel iz 2 u 1.Ustajem,stavljam 2000.Drugar kome sam rekao dolazi posle 5 min,kazu mu "ne moze,moze za 250 din.".Kladionica se momentalno ogradjuje da sto manje para izlazi.On odlazi u drugu kladzu,uplacuje za soma lupam.Dolazi treci ortak,ulazi u tu,kazu mu "blokirano".Prelazi u cetvrtu kladzu,uplacuje.Dolazi opet neko sa vuke ko je procitao post,odlazi u kladzu,"ne moze".Trazi neku kladzu u kojoj moze.Jel me kapirate? A sigurno nije samo Srbija igrala to.I onda neko ko se time bavi,okrene i kaze,ljudi,uplaceno je u toliko i toliko zemalja toliko i toliko para,ne smete da namestite,provaljeno je.Cap,svi padamo.Zato je nekad bolje da se ne prica uopste,jer sto manje uplata,to se manje sumnja,ali jebi ga,ja nisam takav covek,ja moram nekome da kazem...
U BANJALUCI POLA GRADA PRIČALO O BAZELU I BLKOIRALI LJUDI OBE KOMBINACIJE I 2/1 I 1/2
Trebali su da skoknu do BG-a i da uplate! :P
vaslui 1:1... idemo dalje!
a herta... majku im jebem, pantelić ostavio traga, kuću omašiše. dvaput.
edit: evo i le mana.
edit 2: ušao i norič. 'ajmo berlinci, u kurac vas ljubim.
Po Rumuniji se pricalo za Brasov da je iks, ali iz cega ce da dodje, to niko nije spominjao. Ne lazi ovaj siroti narod, Dzanki :)
herta 0:1, sve ih ljubim u mudo.
edit: a sad me jebe ceo ajendhoven. pu!
А јеби га, обори те ајдховен...
Đes Džanki, lolololo
Dojava, hahahahahaha!
Јеби га није то кавурма, не може сваки пут да дође
Brate ajndhoven igra 3/3 sa ovima.. Neces proci tu sigurno.
JA te 3za3 obozavam. Mozes sam da ih nadjes. kvote su jake i uzivas.
Ko ima vise love sigurniji je da igra svaku u singlu,a ne ko ja kad nadjem 4 tekme pa ih stavim na tiket za 100 din,i obori me jedna.