Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
brate kako si odvalio, svaka ti čast...
al doš'o je x, što u principu i treba igrati kod tih dojava... odigraš konačan ishod i lupiš lovu i bogteveselio
jedite govna, ja se i dalje uzdam u lude holanđane, koliko su samo puta došli iz dvojke u keca :))
Sti siguran da znaš šta znači dojava?
Они играју у сесијама, Ацо....тако беше ваљда Холандија 2...ако знаш о чему причам
e, libo me ckura, i dalje se uzdam u ajendhoven, moraće neko nekad da zajebe to, neka to budu oni :)
Не бих да те зајебавам сад, ал играју оно 6 по 6 кола, пола намештају, добија ко кога оће
sad mogu da prime još tri'es komada, i u rč ako treba, le man 1:1. mršte.
@bvdlga
Nisam ja rekao da nema dojava i namiještaljki, ali neki levati redovno prodaju maglu. A ima stvarno ljudi koji se time bave.
Nego kakav je cjenovnik kod tog tvog pajde?
I poslednja nada posle mrtvog Palerma
River - Velez gg3+ 1:2
Mirasol - Corinthians 2 2:3
Norwich - Bristol C. gg 3:1
Parma - Napoli gg3+ 1:3
Sevilja - Barseola 1x 1:1
IZVUKO SAM SE !!!! Kad sam se najmanje nadao sve proslo! u petak padam na jednu u subotu takodje.. pa ne moze i nedelja!!!!
Ja sam pao ovu cijenjenu 'dojavu'. Morao sam ispoštovati, nisam ja pakaš ko neki. Fala u svakom slučaju.
Ostalo što sam pogodio su sigurice
Odenze 1
Porto 2
Le Man 0-2
Bristol TM2 1+
Мој пвт је за тебе увек отворен :)
Кул је било што си стављао овде и волео бих опет да видим неку, пошто је од две једна дошла. Ако сматраш да смеш то да радиш...
Џанки, јебига, мораћеш да се докажеш убудуће...
Ma kakve "dojave" smesni ste sa time, igrajte normalno, meni svaku nedelju prodje bar jedan tiket, ili popadam sve na jednu utakmicu kv je 2.00, a pogodim 8.95 vratite se par stranica nazad i pogledajte.. Aj pa tako!
cujem od nekih sa fejsa dojava histon 2 pa moze da se proba..
Nije dojava već statistika.
Sinoć sam pregledao i statistički je Histon u boljem položaju, formi i svemu ostalom.
Sve u svemu ni X2 nije za baciti, mislim da je 1.9 kvota. Dvojka je oko 4 ako se ne varam.
Šiofok - Kečkemet 1 @2.8
Opet jurim ovaj kacamak. Muljaci su samo takvi,al me izjebase kupovi. Sad je na redu liga i gadjam keca.
EDIT: e kurac,i ovo je kup,ocigledno revansi. NIsta od ovoga,zaobilazim ih ko kisa kragujevac.
А силни Енглези данас, дајте нешто
NAsao sam muljace,al evo vam pa sami procenite sta da se igra:
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/15/slovakia/super-liga/mfk-ruomberok/fc-spartak-trnava/1006387/head2head/
Sto se mene tice za LS:
Mancester X sa golovima,znaci ode dalje Marsej.
Bajern ce lagano.
Gazimudo PVT.
@Gazimudo, Dzankee, Rosoneri, Skočimiš, aleksandarkg, buri...
I dalje mrka kapa! Sad mi se skor uzastopce propalih tiketa povećao na 143!
Slušao sam sve vaše predloge i savete, ali uvek me sjebe bar jedna tekma na tiketu.
Pokušavao sam i sam, pa opet ništa.
A želim samo 4 bloody utakmice da prođem i da budem srećan samim tim što sam prekinuo gubitnički niz. Naravno, da ne budu kvote 1.15 i 1.20.
Gazimudo, imaš li, možda neke predloge za sutra?
Za danas sam već odigrao:
Poprad - Banska Bystrica - 1 (hokej)
Bayern - Inter - 1
Elgin City - Clyde - 1
Falkirk - Partick - 3+
Burnley - Coventry - 1
Rochdale - Notts County - 1
NY Rangers - NY Islanders - 1 (USA-NHL)