Кладионица

1. nema veze džanki, idemo jovo nanovo....

e niko ti se ne bi trebao smijati gzimudo, samo kontam da je bolje odigrati prolaz na lion

2. Ставио бих за 20 евра

Партизан 1
    Дандеј 1
    Инђија 0-2

3. a što igraš velike kvote? odigraj 5 tekmi kvotu 1,4 - 1,5 i uzmi bar neku lovu!

4. Ma real udariti u hendikepu, polomiće ih ovaj put.
    I derbi GG, namestiće ga da kao bude golova i ptice da cvrkuću i tako...

To je već lepa kvota.

5. I bomba dana : REAL - LION winer 2 (smejte se koliko hocete,al real ima kompleks od liona.)

Istina,ali dosta je bilo.Ja verujem da ce Real konacno lagano,sa 3:0 da ih dobije.Imaju sad Murinja,zna covek sta treba da uradi.Naravno sve je moguce,ali moje misljenje je da Real laganini prolazi.Za ostalo nemam pojma.Slazem se da Indjija moze da pobedi ove,posle Cuke,Hajduk je ubedljivo najgori klub u nasoj ligi,po svemu!

6. Бури, ја сам алав чоек

7. @Buri
    Zato što su rezultati u zadnjih par meseci realni k'o Srbija u EU,pa mi nekako pre deluje da ćeme usrati neka veća kvota nego te 1,4 ili 1,5 kao što si rekao.

8. I derbi GG, namestiće ga da kao bude golova i ptice da cvrkuću i tako...

ja konto 1 i 3+, osim ako se nisu dogovorili da kup uzme zvezda... ko će im ga znati više

@kovač
    svaki vikend dođe jedno 70% realnih rezova, ali ih treba znati ubosti

9. Ma sto se tekme Real Lion tice ono BOMBA DANA jasno govori sta je realno veceras.
    Slazem se da bi se sve osim prolaska reala zvalo senzacijom,al jbg ovaj mec mi nekako najblizi senzaciji. :)
    Ja odigrao svoj tiket na 50 din:
    Indjija 1
    Olimpijakos Volos 1
    Partizan 1-1&3+ (hteo sam da gadjam keca i 3+,al opet mi logicnije da dodje iz prelaza,nego da padne 3 gola u drugom ht. Pascu ovde verovatno,al nema veze )
    Lion X2
    Harts winder 2

10. Јебеш дерби, СТАВЉАМ 500 КИНТЕ НА ДАНДЕЈ - ХАРТС 2/1

11. Оће да ми објасни неко шта је сигурна победа?

12. Pobeda bez primljenog gola.

13. Kad jedan tim pobijedi a drugi ne postigne gol.

14. Аха...хвала.

15. Sta radi ova indjija sunce im poljubim?!

16. Otresao ih Partizan ko cigance slinu.
    Al dobro,mnogo su bolji tim,dok zvezda sa onakvom zavrsnicom nema cemu da se nada. Nije proslo na tiketu,i to ne udje 3+, uako sam ocekivao GG

17. Солидна утакмица

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.