Кладионица

1. Испратио ово Жајково.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-6134648-1162

И налупао ово, ни сам не знам што, пашћу једно 3-4 и то је то.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-5981301-1162

2. Робен, свака част за анализу, само, можеш ли и да окачиш неки тикет, за нас са јефтинијим улазницама, тј. како та твоја анализа изгледа у пракси. :)

3. Roma Sampdorija 1 i GG!

Tr 2:1
    Tr 3:1
    Tr 1:2

4. Може и Ајакс Херенвен ГГ3+ 1,85.

Тилмо, заборавио сам да нагласим да се нико није опарио пратећи статистику ал ето дао сам неке предлоге ја нећу да играм ништа овог викенда јер имам неке планове за Лш па ми треба кинта.

5. DOJAVA!
    19:30 Maccabi Haifa - Nes Ziona 2 (3,00)

6. Ja odigrao LŠ za danas i sutra, tri iksa i Bajern dvojku. Neam pojma što :)

7. Da li da na Lev. - PSG mećem triplus il dvojku?

8. siti - barsa 1i T12+
    leverkuzen - psg x
    arsenal - bajern gg3+
    milan - atletiko x-1

9. Selenijum, tri plus meci, kvota do jaja, ne znam cemu tolika. Moze PSG i sam da uvalja, a Svabo je Svabo, kuci ce da metne bar jedan sve i da igraju bez 3 igraca.

Siti je dobra kvota na keca, mada mnogo otezava cinjenica da ne igra Aguero. Ali, vratio se Nasri.. Mislim da Siti ima prednost, mada isto moze da se odigra 3+ ili 2+ neko od poluvremena.

10. planiram da odigram

milan - atletiko x-2
    siti - barsla - 1+prvo, 2+drugo
    arsenal - bajern - 0-1
    psg - 3+

11. ili bih mozda trebao siti barsa od o do 1, a arsenal 4+

12. Za cetvrtak:

Partizan - Galata 1 @2.4 (galata 99% bez Macvana, KKP opet sa Kinzijem.. )
    PAO - Olimpijakos 2 @2.7 (sasice ih olimpijakos, PAO se raspada, nikad godi nisu bili u poslednjih 10 godina)

na ovakve kvote se definitivno isplati rizik, ko nema para za singlove, nek odigra sa hendikepom i stavi na jedan tiket.

13. Hoće li Siti turiti 2 komada?

14. I opet mrtvi RTS neće ništa da prenosi večeras, nabijem ih na kurac bedni.

15. Neće prenositi nikad utorkom.

16. Meni nesto smrduca PSG na hendikep pobedu. A siti na 2+pp

17. PRVI

Siti - Barsa X-X
    Leverkuzen - PSŽ X-2

DRUGI

Siti - Barsa W1
    Leverkuzen - PSŽ 2

TREĆI

Siti - Barsa GGI
    Leverkuzen - PSŽ 3+

i aukurac.

18. Drugi i treci ti prolaze koispicke

19. Sad se razmisljam da odigram jedan tiket Siti 2+ a PSG tacne rez 1:2 i 1:3

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.