Кладионица

1. Leverkuzen X
    Siti 1&GG
    Wigan 1
    Milan ppX
    PAO 2(na predlog Gazia)

2. Barsa tako neće jebeno pobediti danas.

3. odigrao sam svakakve kombinacije po 30-50 dinara, pa sta god da ubodem bice keša

4. E dokurca. Koliko su me smorili...

5. Gazimudo
    Meni nesto smrduca PSG na hendikep pobedu. A siti na 2+pp

kako lepa kvoturina bila na PSG (4.3), al ova mrtvila se aktivirase tek u drugom.. Siti ko picke u prvom poluvremenu, i nek ih je nakantala barca. sa onakvim pristupom ne bi dobili ni leverkuzen,a ne barcu

6. juce mi lopez protiv kverija don'o 3900 na 50.
    za sutra nalupetao nekog nba.i nekog brazila.ne znam ni koji je stepen/oblik takmicenja.
    danas obe tekme po 3+.siti i barsa razocarenje tekma.

7. ARSENAL DO POBEDE

8. Jes da cu da ispadnem Aca informacija ALI LADNO SU ARSENAL I BAJERN PRE TACNO GODINU DANA IGRALI U ISTO VREME NA ISTOM MESTU U ISTOJ FAZI TAKMICENJA!

9. Igrajte San Antonio kvota 2,50, zahvalite mi se kasnije.

hint: ne igra Aldridge

Igrajte i Cedevitu H2

10. Igrajte na Zvezdu doh1 i na Albu h1. Zahvalite mi pre nego Deranju

11. Šta je doh1 koj kurac?

12. Kekekekekeekek... Hendikep u slučaju da dođe do produžetaka :)

Trebale su se sve kladionice dogovoriti i da imaju iste oznake za igre, jebo im ja pas mater.

13. Posle jucerasnjeg jakog jebanja kladione (16000 na 4500), valjda odmoriti jedan dan...odigrah 2 rekreativna tiketa za danas...

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-3922669-1163
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-8706717-1163

Becker mi je sumnjiv al' valjda ce proci

14. Nije Sele to, vec dodatni u redovnom toku meca. Drugacije kvote samo, pa biras, isto sto u tenisu postave -3,5, -4,5 -5,5 pa biras sad koji ces, koji ti je sigurniji...

15. Ma zajebavala sam se :)

Naravno, nema to u wwin-u.

16. Nikad ne treba igrati navijacki...

17. Nikad ne treba igrati navijacki...

+1
    Увек било и биће

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.