Nikako ne mozes da se uzdas u tradiciju kad su imali toliku rupu u godinama gden isu igrali. Ko zna da li su se mozda izmenjale uprave, treneri, ili bilo sta.
Ne zalecite se na ovu tekmu, ne kazem da nece doci,al ne preterujte.
Sanitarni čvor
nabodem liona x,valensiju 2,sevilj 3+ i slusam kako ce olimpijakos da dobije sa vise koseva i partizan da dobija.ja sam budala,ja citam sta se pise.ovde niko vise od 5 ukupnu kvotu nije dobio,a ne da je nesto jace naboo.
jedino majami ide.gaze ove,trebalo bi da tako ostane.sada me i zabole sta ce.
Posto se ovo odnosilo na mene, sta da ti kazem osim jebiga. Ti isti parovi su bili na mojim tiketima i oborili 3 od 4 tiketa.
Za Partizan je kljucna stvar bila neigranje Kinsija iako su rekli da ce vrv igrati.
A olimpijakos i PAO su paori koji ne zasluzuju da odu u F8
Evo predlog za sutra posto danas ne verujem da cu nesto igrati.
Novi Pazar - Partizan
Partizan nikad nije pobedio dole. Stadion rasprodat, kaze da domaci spremaju neku koreografiju, nalozio se i narod a bogme i Novi Pazar. Jutros se na treningu Partizana povredio Danko Lazovic koji je sigurno najbolji napadac u timu, tako da ce Partizan verovatno igrati samo sa Skuleticem napred.
Na pripremama Partizan odigrao vrhunsku odbranu, i primio samo 1 gol i to od Sahtjora. Ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Moji predlozi su:
1X @2.4 ( mada moze i opusteno da se odigra ppX v kiX )
0-2 @1.8
Celzi - Everton tim1 2+ @1.62
Celzi podize formu ,Everton nista specijalno, uz to im valjda ne igra Lukaku. Posto Celzi u toku nedelje igra LS cenim da ce ovo da zapnu od samog starta da sto pre rese, da bi mogao Murinjo da povadi one najvaznije. Moze da se proba i da Celzi daje gol u prvom poluvremenu , kvota 1.7
bravo deranje madjijo, i da se otvori DERANJE TIPS podforum podhitno!!!
Teniseri dajte nesto za danas sto bi trebalo da dodje hnjo hnjo, igro bi da dopunim kvotu a bas se ne razumem.
odigram na Majami i Denver, i da bih smanjio ulog dodam Boša manje, on da 11 bacanja... sirotinjo i Bogu si teška
Ja po imenima jedino da igra, recimo Robredo i Ljodra...
može li Voznjacki da dobije Venus, mada igra se tamo negde u Africi ova crnkinja
Mocart lopovi preko neta traže da se minimalno uplati 50 din. Menjam ih!
ПАЖЊА, ПАЖЊА !!
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1645#post_2700407
Nikako ne mozes da se uzdas u tradiciju kad su imali toliku rupu u godinama gden isu igrali. Ko zna da li su se mozda izmenjale uprave, treneri, ili bilo sta.
Ne zalecite se na ovu tekmu, ne kazem da nece doci,al ne preterujte.
nabodem liona x,valensiju 2,sevilj 3+ i slusam kako ce olimpijakos da dobije sa vise koseva i partizan da dobija.ja sam budala,ja citam sta se pise.ovde niko vise od 5 ukupnu kvotu nije dobio,a ne da je nesto jace naboo.
jedino majami ide.gaze ove,trebalo bi da tako ostane.sada me i zabole sta ce.
Posto se ovo odnosilo na mene, sta da ti kazem osim jebiga. Ti isti parovi su bili na mojim tiketima i oborili 3 od 4 tiketa.
Za Partizan je kljucna stvar bila neigranje Kinsija iako su rekli da ce vrv igrati.
A olimpijakos i PAO su paori koji ne zasluzuju da odu u F8
Evo predlog za sutra posto danas ne verujem da cu nesto igrati.
Novi Pazar - Partizan
Partizan nikad nije pobedio dole. Stadion rasprodat, kaze da domaci spremaju neku koreografiju, nalozio se i narod a bogme i Novi Pazar. Jutros se na treningu Partizana povredio Danko Lazovic koji je sigurno najbolji napadac u timu, tako da ce Partizan verovatno igrati samo sa Skuleticem napred.
Na pripremama Partizan odigrao vrhunsku odbranu, i primio samo 1 gol i to od Sahtjora. Ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Moji predlozi su:
1X @2.4 ( mada moze i opusteno da se odigra ppX v kiX )
0-2 @1.8
Celzi - Everton tim1 2+ @1.62
Celzi podize formu ,Everton nista specijalno, uz to im valjda ne igra Lukaku. Posto Celzi u toku nedelje igra LS cenim da ce ovo da zapnu od samog starta da sto pre rese, da bi mogao Murinjo da povadi one najvaznije. Moze da se proba i da Celzi daje gol u prvom poluvremenu , kvota 1.7
imam tip za danas
Dig'o pare od sinoć, pa stavih nešto za danas i sutra.
DANAS
PRVI
Al-Vahda - Al-Šarjah IX ili X
Vestsjalend - Soderjske IX ili X
Štutgart II - Munster IX ili X
Kvota 8.54
DRUGI
Lokeren - Anderleht X2
Valjadolid - Levante X2
Akademika - Nacional X2
Bristol - Barton X2
Šalke - Majnc X2
Kvota 20
SUTRA
PRVI
NP - Partizan 2
Donji Srem - Vojvodina IX ili X
Spartak - Sloboda IX ili X
5.45
DRUGI
Vest Hem - Sautempton IX ili X
Frajburg - Augzburg IX ili X
Bastija - Sent Etjen IX ili X
Kvota 9.72
Đe ono deranje sa košarkom? Zahvaljujući njemu sad imam 24 centa! OĆEMO JOŠ OĆEMO JOŠ!
"24 centa, to je pravo malo bogatstvo. Pojest cu odrezak debeo dva prsta i tonu przenih krumpirica"-Bob Rock
Upravo to! A ako ovo poduplam, možda ću moći i gajbu iznajmiti!
Toliko o Turcima.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-7825782-1164
Један оптимистички за данас.
imam dobitnu kombinaciju kvota 2,52 ko zelu nek se javi u inbox, za simb00licnu cenu
Ja ti mogu dati 10 centi, valjda ti neće biti puno. Pazi kako trošiš!
OROČIĆU
WSH NO 1 1,50
MILW IND 2 1,20
GS BRU 1 1,40
Nači tebi 10 centi, ja uplatim na ovo 12 centova što mi ostane i eto bogatstva!!!111