Кладионица

1. ne ti uplati 22 centa, pa kad dobijes onda meni uplatis 10...

2. Već sam uplatila na fudbal :3
    Ti ćeš dobiješ od dobitka. Računaj da ću tokom primopredaje novca unajmiti telohranitelje da me ne zajebeš pa otmeš i tih 12 centi što će ostati.

3. Arsenal 1&gg
    Kardif X
    Hamburg 2-2
    Derby 1

4. Novi Pazar - Partizan

Partizan nikad nije pobedio dole. Stadion rasprodat, kaze da domaci spremaju neku koreografiju, nalozio se i narod a bogme i Novi Pazar. Jutros se na treningu Partizana povredio Danko Lazovic koji je sigurno najbolji napadac u timu, tako da ce Partizan verovatno igrati samo sa Skuleticem napred.
    Na pripremama Partizan odigrao vrhunsku odbranu, i primio samo 1 gol i to od Sahtjora. Ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova. Moji predlozi su:
    1X @2.4 ( mada moze i opusteno da se odigra ppX v kiX )
    0-2 @1.8

5. Arsenal H1
    Selta kec
    Manča dvojka
    Siti kec i trip lus
    Real kec i pp2+
    soton 2
    Roma 2 i t2 2+

6. juče sam uzeo pare na biatlon i ski skokove hahaha, jebote, iz očaja uvek se nađe način

večeras Al Džeferson bi trebalo manje poena, i Minesota 2, GSW 1 i WAS 1, Džef Grin više poena

7. Jeb'o me Dortmund da me jeb'o. A danas jebeni Junajted na brda jakoj kvoti, ali kakve sam kurčeve sreće, tačno bi bio iks kad bih to singlirao. A samo da sam malo razmišljao da im puca kurac da se sad cimaju oko jebenog Hamburga i da imaju jedan od najvažnijih mečeva u sezoni - gostovanje Zenitu. Ali ne. Čujem ja da je van der Vart povređen i odma' glavom bez obzira 2 na Dortmund. Aukurac.

8. I mene Dortmunže naguzi.

9. Herenven 1-1
    Barsa B 2

10. Ahaha ovaj dortmund primio gol iz slobodnjaka sa 40 metara.

11. nekom logikom bi i volsburg trebalo igrati na golove,volsberger-austria bec 3+.

12. Цепа нам чмарић Хамбург. Елем, јел може сутра Норич - Тотенхем 2, све ми говори у прилог певцима, а квота дивна, 2.05.

http://i.imgur.com/D2PZk0f.png

13. POGODIN
    seltik x-2
    celzi x-1
    evo siti ide x-1
    i jebeni dortmund padnem

sutra veronu cepajte svi dvojku. ja sutra koliko para nadjem igra
    verona 2-2
    verona / DP2
    verona t23+

14. Ајде, могло би, али чему толика сигурност, шта је основа толиког поверениа!111!?

15. Našao sad da se raspuca jebeni arsenal

a juče mi salke grunuo kurcinu nastavlja se post skoro 2 meseca bez dobitka a bar 4 nedeljno odigram

16. livorno igra katastrofa, a verona je dobra, cak joj je i pozicija dobra,
    livorno dobio proslu tekmu 2 crvena kartona, 2 igraca iz startne postave nece igrati. a kvota na dvojku soolidna, to se mora probati a i mora doc

17. Није кладионица мутава да стави толику квоту, мора да има нека цака...

18. neam pojma, ja sam jos prosli vikend zapisao da igram protiv livorna, i jang bojs 3+

19. Koja je najsigurnija utakmica vcrs u NBA? Kvota nebitna.
    Indijana recimo? kakvi su oni , a kakav je ovaj Milvoki?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.