Кладионица

  1. Pa nisi samo na Real pao, tako da ne vidim u cemu je problem? :D

  2. Зато си још у животу лоло

  3. Bravo za autora Tobdziju koji je postavio dobitni tiket danas! :)

  4. JEBANJE 18+
    http://prntscr.com/393lg3

    Kako me je usrao Real hahah a odigrao sam da dolazi na poluvremenu samo zato sto je bila bolja kvota

  5. александаркг
    Spartak M. 1, bešiktaš x2, šalke x-1, osasuna 1, marsej x, kvota 60 okruglo, a fin tiketić.

    само да осасуна не добије, марсеј ме ујеба у осамдесет деветом.

  6. blejim danas u kladzi prilazi mi daunovac romske nacionalnosti kaze brate da mi popunis tiket(ukratko trajalo je dugo objasnjavanje),kaze za 50 din stavi mi 3 tekme koje mislis da ce doci ja sta cu ,uzmem onu listu gledam i rekoh ajde salke sigurna pobeda ,osasuna x,i monpelje 1x ,valjda je bio dobitak 400-500 i evo sve dodje monpelje ga primi u 89. sad mi zao :(

  7. Zato i ne dobijas jer pomazes ciganima...

  8. meni idu na kurac mnogo ,slobodno mogu reci da ih mrzim ali ovaj neki mentalno zaostao drzi pare u rukama prakticno moli :(

  9. Pederski je sto nisam zakacio kada sam uplatio a kurcim se tiketom, ali sam bas ponoson na ovaj tiket, a i realno boli me patka sto je pederski lolo

    http://i.imgur.com/QyQgVcl.png

  10. Bravo Somi!
    Aj sad ti pohvali mene. lolo

  11. Bravo Papete, svaka cast lepi :))))

  12. Jel znat ljudi neki sajt koji pokazuje sastave timova pred mec, ko je povredjen, koje su statistike za odredjeni mec, promene kvota i tako te stvari?

  13. Jebo te bog, odigram boston h1, atlantu h2, majami dodatne poene +, i mrtvi detroit h2, da ne izgube sa više od 10.5, treću četvrtinu izgube 32:24, četvrtu gube 30:10, pa da l' je bre moguće u pičku lepu materinu da toliko nemam sreće i da su oni toliki indijanci mrtvi seme im jebem.
    edit: 28 sekundi do kraja, +10 za čikago, detroit ima ceo napad. ako daju koš sad, ovi će da im pljusnu trojku u poslednje dve sekunde, ubeđen sam.

  14. pa majku im jebem.

  15. Haha, čikago ceo poslednji napad tapkao loptu džentlmenski, hvala mu :D

  16. Freiburg-Braunschweig 1 @2.2

    Ovaj Braunšvajg mi je mnogo smrdljiv tim ali su nekako simpatični. Ipak, Frajburg protiv njih nema poraz u međusobnim duelima (9-1-0) a samo je jedan meč igrao nerešeno. Poslednjih šest je dobio.

    Fulham-Norwich 1 @2.25

    Norič je na poziciji ispred Fulama (jedna iznad opasne zone) sa 5 bodova više. Nekako se očekuje da Fulam hvata poslednji voz jer je ovo jedan od onih mečeva koji vrede 6 bodova zbog utakmice sa direktnim rivalom za opstanak. Eventualnom pobedom, Kanarinci će biti na dva stepenika iznad Fulama što je svakako nadoknadivo u narednim kolima.

    Cambuur-Vitesse 2 @2.00

    Kambur je sa šest bodova iznad opasne zone, recimo delimično siguran dok se Vitese bori sa PSV-om i Twenteom za poziciju 3 ili 4. Ono što plaši jeste forma Vitesea koji u poslednjih četiri kola ima dva poraza i dve nerešene, ali ni domaćem Kamburu ne cvetaju ruže. Međusobni duel je naravno na strani Vitesea (3-2-0).

  17. Modena q, lil 1, barsa 2i kardemir 0-2 za 500 kvota 4,6 cini mi se. Ovaj kardemir zadnjih 6-7 utakmica igrao od 0-1.
    Empoli, mehengldabah,lovcen, diosgyor, galatu na pobede i vba i wolfsburg gg, kvota 35.
    Monako, kristal palas, borac cacak, brajton i nots kaunti taj sam onako bzv stavio.
    Ecce. Pre par strana sam postavio dva sajta sa statistikama.

  18. Šta mislite za ovaj Stouk-Njukasl ishod?

  19. Meni to nesto lici na neki x al nisam gledao statistiku i tabelu nego sinoc kad sam sastavljao tiket to mi delovalo ko x.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.