Кладионица

1. Al' to nije nista, koliko mi se raspali zabarski drogos Fonjini usro u zivot.
    Lep vozic sam napravio...

2. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-6229735-1186

obožavam ove tikete, košarka pola znam pola samo na favorita, kvota od 3 do 8 kako kad, do 500 kinti uloga, milina krckanje mocarta

3. Reko ja da steaua mirise na x. A i ja sam uvatio kosarku iako blage veze nemam makabi i fener da daju vise i tri keca te uze 1500 sa 100.

4. I ja sam ih prcnuo. 50 evrića čiste zarade.

http://i.imgur.com/OlhSmx1.jpg

5. Dragi kocosi, prijatelji i braco. Ove dve tekme (prve sa spiska, ostale su takodje jebanje mame) nemaju nikakve veze sa ovom nedeljom, vec sa Svetskim prvenstvom. Tacnije, ovih par tekmi koje cu da okacim, treba iskoristiti. Samo me zajebite price Kagava i ostali, jerbo ce im crnci jebati mater (ovo je unapred receno namerno).

Znaci:

1,Spanija-Cile kec 1.72 u meridianu. Da li se oni zajebavaju? Dodje ortak i kaze mi-Arturo Vidal. pa mrs mamu ti jebem, mi ih dobili bre, sa sve himnom sto smo pevali.
    2. Ovo je za sve fudbalske sladokusce. I za one koji padnu ovu prvu.
    Holandija-Cile kec 2.20 ahhaaaaaaahahahhaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
    Ne zelim da komentarisem, pa makar i za Holandiju igrao sin Robena, od 3 godine.
    3. Obala Bjelokosti-Japan kec 2.50 ....Turim Jaja. Dovoljno.
    4. Rusija-J. Koreja kec 1.92 Jeste najlimavije, ali Ruje imaju vrh trenera, plus da li ne biste igrali na nas protiv kosookih? CEKAJ BRE, KAKO JUZNE KOREJE NEMA U PANINI ALBUMU?????
    5. Alzir-Rusija 1.55 ... takodje.
    6. Kostarika-Engleska 1.45

Na ovome treba uzeti milione. Ja vec cekam 100 hiljada. Sve kombinacije ima na ove parove da igram. Eto. Dovidjenja-Laku noc.

P.s. Ima jos dobrih kvota, recimo Urugvaj-Engleska 2.90, sta kurac jesu Englezi govna, ali mogu da ih drknu, kao i Japan-Grcka 3 kvota na Hellas. Pa jel se zajebava nekO?

6. To Vučino! Čestitam!

7. STAVIO SAM BESNE PARE DA CE MAJAMI I BRUKLIN ZAJEDNO DATI VISE OD 186,5 POENA!
    BOLJE BI BILO DZEJMSU I ONIM MATORCIMA IZ BOSTONA DA NATPRAJU TIH 187 POJENA INACE CU DA IM ODEM U AMERIKE I TRAZIM SVOJIH 1000 NAZAD!

8. Dajte neke predloge za Nba

9. Ja sam igrao keca na bruklin, fina kvota pa da pokusam i dodatbi poeni plus na drugu utakmicu.

10. Ja mislim da ce SAS da natrpa ove paore i da kuliraju nekih par dana dok ostali ne zavrse.. A i kontam da ce igrati opustenije jer imaju prednost pa mi PLUS POENI dodju realni, sta je to 211, svaki put od ova 3 su prebacili (nisam ni gledao, lupam)
    Al opet kad je NBA u pitanju, uvek cu pre da odaberem manje granice,a tekma gde igra majami na manje od 190 poena mi deluje nemoguce. Pa samo Vejd i Dzejms imaju 70-80 poena u svojim rukama, a kad se prikljuci Bos, Alen, onaj centar tetovirani moze to da izadje na 100+ poena. A onda je na ovim matorcima da ubace nekako 87 i sve ok

11. Sastavio sam nešto, sad ću da okačim

12. 1,Spanija-Cile kec 1.72 u meridianu. Da li se oni zajebavaju? Dodje ortak i kaze mi-Arturo Vidal. pa mrs mamu ti jebem, mi ih dobili bre, sa sve himnom sto smo pevali.
    2. Ovo je za sve fudbalske sladokusce. I za one koji padnu ovu prvu.
    Holandija-Cile kec 2.20 ahhaaaaaaahahahhaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
    Ne zelim da komentarisem, pa makar i za Holandiju igrao sin Robena, od 3 godine.
    3. Obala Bjelokosti-Japan kec 2.50 ....Turim Jaja. Dovoljno.
    4. Rusija-J. Koreja kec 1.92 Jeste najlimavije, ali Ruje imaju vrh trenera, plus da li ne biste igrali na nas protiv kosookih? CEKAJ BRE, KAKO JUZNE KOREJE NEMA U PANINI ALBUMU?????
    5. Alzir-Rusija 1.55 ... takodje.
    6. Kostarika-Engleska 1.45

Nije ti ovo lose, ozbiljno. Samo bez Obale Slonovace.

13. Ај ако неко сконта неки добар икс напише овдје, треба ми да затворим систем, послије ћу детаљно описати игру трознака са којом си увије у плусу.

14. S obzirom na ponudu danas, mozes samo da lupis nesto. Ne verujem da pratis Island ili Angolu 2 :)

Pokusaj X na neku utakmicu Egipatske lige, neko je pre pisao na temi da pada dosta ikseva tamo.

15. Za vas sto stavljate pare na sport zvani fudbal...jedan info..

Spezia - Varese 1

Varese without Pavoletti (33/19, topscorer) and first goalkeeper Bressan (27/0)

Domacinu trebaju bodovi...

16. Ljudi, samo da vam kazem da sam sanjao nocas da Real dobija Atletiko 6:1!

Ja sam ionako bio resen da trpam na tu tekmu na pobedu reala i dosta golova, sad cu samo jos lakse da se odvazim.

Dobro, sanjao sam da i ja igram za real i da sam imao asistenciju (a RONALDO NISTA hahaha) al to je manje vazno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.