Кладионица

1. hahahhaha

a zamisli real iz 2-1

2. ja sanjao atletiko 3-2 da dobija jbg

3. I naravno pao sam na najmanjoj kvoti nocas...

4. Odigrao tenis, Čilić prekinut, Federera sam greškom odigrao za sutra. Ukurac tiket.

5. Je l' može Čilo do pobede?

6. Ja cenim da ce Djovak da pukne, ili ako nista onda igrati hendikep gemove u korsit Stepaneka ili vise gemova ukupno.

7. Dosao Cilic, ali me ujebo Verdasko. Kolilo sam u zadnjih mrsec-dva pao na te sugave Spance.

8. Е, да часком објасним овај нови систем клађења што сам поч'о диграм.

Играју се синглови на сва три знака једне утакмице (1 Х 2), без обзира која је утакмица у питању, битно је само да било која од три квоте не буде мања од 2.30 . На почетку се уплаћује исто новца на сва три знака појединачно. Кад се погоди један знак, нпр. 1, на њега се уплаћује почетно улагање, нпр. 50 динара, а уплата на остала 2 знака се дуплира. Уплате се тако понављају све док се систем не затвори, тј. док не дођу сва три знака, и 1 и Х и 2.

Ево, као примјер ћу узети квоте (1,Х,2) = (3,3,3), због лакшег рачунања и да су почетне уплате по 50 динара и налупаћу како би то изгледало кад се затвори систем. € поред уплате нека означава који је знак дошао.

СВАКА УПЛАТА ПРЕДСТАВЉА НОВУ УТАКМИЦУ, А У СКЛОПУ УПЛАТЕ СУ УРАЧУНАТА 3 СИНГЛ ТИКЕТА (један тикет са тип1, један тикет са типХ и један тикет са тип2).

КВОТЕ..........1........X.........2................................
    ...................3........3.........3................................
    ------------------------------------------------------------------------
    1. УПЛАТА.....50€.....50.......50......................-150 дин
    зарада......................................................150 дин
    2. УПЛАТА......50.....100.....100€....................-250 дин
    зарада......................................................300 дин
    3. УПЛАТА.....100€...200......50......................-350 дин
    4. УПЛАТА......50€....400.....100.....................-550 дин
    5. УПЛАТА......50......800.....200€..................-1050 дин
    зарада......................................................600 дин
    6. УПЛАТА.....100€...1600.....50.....................-1750 дин
    7. УПЛАТА......50€....3200....100....................-3350 дин
    8. УПЛАТА......50.....6400€...200...................-6850 дин
    зарада....................................................19200 дин
    ------------------------------------------------------------------------
    УКУПНО У ПЛУСУ:......................................6850 дин

9. Uplatim 50 din na sve tri kvote 3, dodje kvota 3, i ja sam zaradio 150 din? Da li se ti pucas u venu?

u prvom kolu zarada ne postoji (tj postoji gubitak jer nema tekme gde su sve tri kvote 3, odnosno uvek je neka manja od toga, a precesto i 2).
    U drugom kolu, pod predspostavkom da je dosao onaj ishod gde je uplata duplirana, zarada je 50 dinara (a sta cemo sa onim ishodom koji nije dupliran, sta ako on dodje?)
    U trecem krugu si uplatio 350 dinara, a izlaz je 300 kinti, tako da si ocigledno u minusu 50 kinti..

Sve u svemu, nadam se da si trol

10. Уплате се тако понављају све док се систем не затвори, тј. док не дођу сва три знака, и 1 и Х и 2.
    Тек тад имаш зараду, као што је то овдје 6850 динара. Ниси прочитао увод како треба. Квоту 3 сам узео због лакшег рачунања, да се не акам и са тим.

11. Наравно, круг од сва три знака се може затворити и раније, али је зарада мања, што аутоматски значи да је зарада већа што ти се касније затвори круг. Наравно, треба имати пара да се испрати све ово.

12. Гази, није он мислио на зараду у првом колу, тј да му је остало 150дин. Него да је изашао на тикету 150дин, а исто толико је и у минусу због уплате. Значи да је на нули.

Ово остало нисам скапирао још. :)

13. Значи, свака уплата представља једну утакмицу, на коју ти играш три сингла са уплатама као што су горе наведене, а у скроз десној колони ти је укупно колико си дао пара на сва три тикета.

14. Ako vec imas para za bacanje, igraj progresiju i bole te kurci. Juris jedan tim X cele sezone, i vriste ti jaja. Sto duze budu cekali, veca ti je i zarada, al treba ti i pola banke da uspes da ispratis sve

15. Знам за то, али ово је ипак мало лакше поднијети финансијски. А и тај Х на једну екупу често зна да се одужи. За тај систем што си ти навео треба ти 51 150 дин за 10 кола, ако до тад улети Х, ако кренеш од 50 дин да уплаћујеш. Овдје се у неких 20ак хиљада уклопиш за 10 кола.

16. Pa ako igras WBA, Noric, Inter, Malagu i tako neke pacijente ne verujem da mozes da cekas duze od 5 kola na njihov X

17. Има и онај систем са Фибоначијевим низом до броја 34 да се игра, али је мања зарада.

18. Ima sistema koliko hoces i svi garantuju isplatu, jedina mana je to sto ti za njih treba toliko kinte da kad bi je imao verovatno ne bi ni igrao kladzu

19. То си у праву.

20. бајерн пре 3 дана добио данашње противнике 40+ разлике а данас баш кад сам их ја набио да узимају са мин. 9 разлике они дебили не могу ништа да убаце.
    Јеботе какве намештаљке ужас

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.