Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dal moze alba preko 152 kkosa da bude? Ove ostale mi prilicno idu, koji fix je bio zvezda daje vise, dodao jos banvit daje vise i budjiveljnik keca. Sve ide dobro posle bi mi ostala jos alba a to sam po prepuruci sajta kosarka 24 igrao samo sto sam igrao dodatni poeni pa mi manja granica.
Ја играо албу двојку, ал по свему судећи нећу да доживим тај пар
jebeni videoton primi 2 gola u prvih 5 minuta jos ja kao sigurno x2,jebem im mater
jedan zivot jedan san da smo bogati i mladi nekad smo sanjali danas smo sami!
Какве сам глупости играо данас, не знам ни сам зашто. Прво ставио 500 динџи на неки филипински кошаркашки куп и неку леву јапанску лигу лоло
А онда на неке итихаде азијске у фудбалу, и ту испушио. И задњи тикет који ми је активан, тј завршила се текма а ја не знам шта да погледам, је неки хокеј репрезентација и ја играо колико ће неки играч да да голова јбт.
Мислим да сам зрео да зајебем кладионицу.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-6830848-1187
Препишите док још имате времена и правац Јавна кућа !
Tilmo burazeru posalji neke pare ,ako ti toliko ne trebaju,jebote :D
Пуко сам и на хокеј, неки Лехтера из Финске није дао гол против Немачке. КАКО, КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ ЈБТ?
Колика је минимална уплата у моцарту, 20 или 50?
20, преко картице 50.
Преко картице 25*
од кад?
Ја сам уплаћивао за 25 тамо негде јануара. Пошто немам своју картицу па користио иод другара и тад је била минимална 25 сад ств. не знам како је.
НА лајв је било мин. 100
Си сигуран да је то Моцарт био?
Сигуран брате 100% :D
едит:
http://i.imgur.com/B305leg.png
Чисто да не исадне да баронишем :D
Бем ли га, не знам што сам био убеђен да је 50 динџи :)
Кратко је трајало то у моцарту са минималном уплатом од 25 динара онлајн, можда два месеца максимално, после су опет вратили на 50, а много је било кул кад си за 'иљаду динара могао да млатиш и млатиш.
Имаш 20 динара у Меридијану откад је свијета и века.
А преко картице, то не знам... :Д
Зато што јесте 50 кинти минимално, док је на лајву за један пар минимално 200.