U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
u jebem ti sunce
gaske anderson monfis za soma
Eo da pitam nešto. Što je kvota na Flipkens protiv Kovinić 2,50?
Kirsten Flipkens vs Danka Kovinić 1 @2.5
Oklahoma vs. San Antonio 1 @1.65
DANKA JEBE
gaske anderson monfis za soma
Lagano, jos kad je dzanki rekao da moze gaske da kiksne bio sam jos sigurniji hehehe
fino, za njega sam se najvise bojao
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1105-6868384-1191 ...
raonic tsonga nestor/zimonjic za 2000
raonic tsonga nestor/zimonjic za 2000
opet lagano, sutra sve pare na jos manju kvotu
uspeo sam da izgubim tiket lolo od 1000..debil
+1
nasao sam...tiket na kome mi je jedan par (od ukupno 2) pogresno iskucan LOLO
i da, bravo armine...jebi samo
OVO JE 36000. POST. ZIVELI.
AJMO CIBONA STAVIO SAM CHAK 1000 DINARA NA VAS IDEMO BRE
URA DRUGOVI PROPAO SAM OD KLADIONICE GENERALNO I NEKIH DRUGIH STVARI SPOREDNIH NA SVETU UGLAVNOM NIJE ZA POHVALU IMAM DUGOVA KOJIH VUCEM IZ PROSLOSTI
A VI, JA SAM STAVIO SVE NA TONIJA PARKER ZA PREDSTOJECU NOC
I ja sam pukao. Bilo me krenulo fino i zadnjih dana sve po jedna me sjebe. Jebo me tenis da me jebo kad se ne razzumem i igram. Bataljujem dok ne dodje fudbal. I danas da se vadim stavim ljuetvos dodatni poeni i dodje u poen, unikaha daje vise poena dodje dva poena vise i hteo makabi daje vise i vidim partizan i slepac stavim njih umesto makabija i kurcina.
Danas se igra
Hapoel Migdal Jerusalem - Maccabi Bazan Haifa 2
@2,56 u Pinny videcemo kolko je po usranim lokalima