Кладионица

1. ovih dana nista ne mogu ubosti, juce me jedna obara za 16k (Cornet/Garcia dubl, uzele 1. set sledeca 2 naravno pukla)...posle Rolan Garosa se ide na pauzu...

2. Ferer(-1,5), garsia-lopez, zimonjic i nestor, braca brajant 2000

3. ArminVanBuuren
    Ferer(-1,5), garsia-lopez, zimonjic i nestor, braca brajant 2000

Sve prelagano, osim jebenog garsia-lopeza, jedini tip koji nisam sam odabrao, vodi 2:0 i stize ga ovaj majmun, sreca pa se izvukao, dobitak 4200, zavrsavam rolan garos mislim da je sada vec rizicno, stekaju se pare za ozbiljne stvari na svetskom

4. nema stajanja! sutra kesh na gulbisa! valja probati, s obzirom na to da fedex igra ochajno

5. kad je puko onim prljavim rukama pritiska ljude po grudima u kladionici i vice

6. Imam jednu anegdotu. U mocartu obliznjem kod mene ubacili stoni fudbal i juce dosao jedan ciganin i uplacuje pare! hahahahah sastavio tiket na to

7. Imam jednu anegdotu. U mocartu obliznjem kod mene ubacili stoni fudbal i juce dosao jedan ciganin i uplacuje pare! hahahahah sastavio tiket na to

ne baronishi

8. KUD SIMOVICU! POGODI GA UNOGE! NE SAM SAFETE O LJUDI STO JE OVO!!!

http://3.bp.blogspot.com/-cQUmyd8Ly5I/TtFiIyCMV8I/AAAAAAAAXOc/a_T8lByBRXk/s1600/0foosball1.gif

Seko jel te izdala OKC?

9. ma kaki, nisam ništa igro od 10 maja

10. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1097-7842270-1192

Несам уплаћиовао одавно, ово за данас.

11. Ja igrao ovako:
    Rad x2 - prošlo.
    Legia 0-2 - prošlo.
    Šarapova - još malo i gotovo.
    Unikaha 2 - vodi, trebalo bi doći.
    Hendikep na Panatinaikos - ide odlično.
    Švedska 1x - nije počelo i
    Francuska 0-2 - nije počelo.
    Miriše na prolaz.
    Ulog 3 KM, dobitak 110. Malo li je.
    EDIT: Miriše na govno moje pokojne senilne babe kad zaboravi pustiti vodu u wc-u, Unikaha glupa ispušila.

12. И јопет падам на једну. Јес да сам добио бенфит дуплу уплату ал боље да сам пао на две.

13. Аух који бедак Тилмо. Много добар тикет.

14. Јебеж га. :)

15. Partizan FMP H2 (14.5)...rece Dule da ce da odmara neke bitne igrace..valja probati

16. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1097-8146248-1192

После болног падања на једну текму, тикета од 6500, одаиграх ово.

17. И опет једна текма, класика..

18. НЕМОЈ ШПАНИЈО ДА ДАШ ЈОШ ЈЕДАН ГОЛ, НЕМОЈТЕ ЦИГАНИ ДА СЕ ЦИГАНИШЕТЕ ОЋУ ДА ПАДНЕМ НА ДВЕ ТЕКМЕ!

19. Ja odigra iskusno dva tenisa i plus mega vizuru i odigram strasbur kosarku minus i ko kreten dodam da bude kec i minus i dodje dvojka i minus. A isto ko njihova prosla tekma vode i u cetvrtoj ih ovi prestognu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.