Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Španija 2
Slovenija X
Belgija 1-1
Holandija 1+ I&II
Rumunija 1+ I&II
ŠTO?!
Kud svi Turci tud i mali Mujo...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-2333411-864
Žao mi što nisam ostavljao prijedloge, čitav dan sam na kopanju.
Ајде што паднем на тикету, није ми ни први ни последњи пут, добро деси се да тим прими гол у 90. минуту, али да репрезентација да у последњим секундама гол, па га судија поништи, е то само нама може да се деси.
Moj danasnji..
Izrael-Gruzija 0-2
Jankovic-Petkovic 1 ..ceka se na nju.
Turska-Austrija 0-2
Estonija-Srbija 0-2
Sj.irska-slovenija 0-2
Kvota 13,56...uplata 20E..
Naravno, očekuješ da kažemo - TOOO MUDAŠ!
Eve ga još jedan.
Ja sam imao dojavu - Srbija iz 2 u X, al kasno....
Moram da iskuliram malo.
Odigraću 2 tipa, ulog 10e, i polako. Ne može ovako, obaraju i sudije i publika i igrači i kladionice i svi.
Svi su protiv nas! Pravda za nas!
Ja probrao za moj tiket:
Turci 1
Berdih 1
PAO pp1
Izrael 1ili pp 1
Irci ppX
na 150 izlaz 2000
pre 6 sati
Cekam jos berdiha,vodi 1:0 u setovima,pa bi pauza zbog kise,i sad gubi 4 1.. Valjda ce uzme na kraju,jebo ga ja..
P.S. ukoliko dodje berdih,imam 8/11 od onih predloga za danas..
Jbg ljakse,zajebase te nasi pred kraj HT :(
PU, bem ti i Srbiju i sudije i igrače i sve...Samo me oni sjebaše....
Ma, nema veze, Gazimudo! :)
Ja sam kasnije malo izmenio nešto po nekoj sopstvenoj
zamisli i rešio da odigram skoro isključivo na golove, ali opet isti kurac:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7367020-864
Ovako je po meni trebao da ide tok 2. poluvremena ... :
bane jovanovic daje gol za 0-2 u sjajnoj sansi kada je sutirao u golmana
piroja dobija crveni karton
tosic daje za 0-3 kada je bio sam sa golmanom
vasiljev daje za 1-3
kraj
a ovako nam se olupalo o glavu i na kraju su nas jos karali za onaj gol i od toga kurac nismo videli, a estonci srecni ko da su pobedili brazil a ne jedva izgurali nereseno od srbije...sramota...Pantelicu najbolji si!!!
Procitah negde gore kako treba ceniti pizona... Aj razumem sto ne za recenicu da sastavi (nije mu to posao,nego da prica njima kako da igraju),ili sto je gnjida od coveka (dokazao onim potezom kad je vodio zvezdu i hteo da sakrije loptu od protivnickog igraca,pa ga ovaj gurnuo) al ni to mu ne mora da bude minus za njegov posao,i murinjo je gnjida al sije fudbal.. Al koji kurac da ga cenim kad iz dva meca ne moze estoniju da dobije,a taktika pred kraj tekme u kojoj vodi 1:0 je da se odugovlaci valjanjem po travi?!
Pricajte sta ocete,covek jeste legenda kao fudbaler,al to ne mora da znaci da je dobar trener (sto je u ostalom i dokazao par puta,i sasvim neosnovano seo na klupu SRB)..
I posle trener namesta partizanu,al zato bisevac roka stopera (to je zasluzio sedenjem na klupi treceligasa u francuskoj)
Tole odlazi,Zonpi stidi se i bolje idi sam,nego da ti ceo stadion skandira da odes.. Brukaju nam zemlju.. Ok treba imati strpljenja,al covek ima vise kikseva nego pobeda.. od repke koja je pobedila nemce,spali smo na repku koja ne moze da pobedi estoniju..
P.S. uzeo sam pare,pobedio Berdih na jedvite jade,a glupa Ana imala je 5 1 i 5 mec lopti.. Al nista od bombe dana...
Zar nisi primetio da je ta bomba dana (što se tiče Ane Ivanović) bila bomba dana samo u jutarnjim časovima? Popodne je kvota u Mozzartu spala sa 3.4 na 1.95! :)
aj postavite neke timove za vikend da odigram 1gg a da imaju suplje odbrane i dobar napad :D
ocu u sistemu :
ajax - hearcles 1gg
fulam 1gg
i jos 3 meca 1gg u sistemu 3/5
dajte neke parove...
Nisam imao pojma Ljakse,ja sam gledao online listu i ostavio..
@ luksaa,matori zvekni 5 nasumicnih tekmi nekih nizih liga,pre ce te usere nego da proucavas.. xD
Смешна понуда
Ja izvukao jedan nefudbalski,i jedan ludacki
Madervel - Dandi 2-X @15
Paksi - Zalaklkgladkfldkslfks 2-X @15
--------------------------------
zvonareva radvanska 3seta @2.15
Ferer Fish 3 seta @ 2.1
Klajsters bezh 1 @1.5
Partizan Radnicki sa hend (11.5) 2 @1.8
Uniks pp 1 sa hend @1.85
Estudiantes - Cedevita sa hend(10.5) 2 @1.85
Ukupna kvota 41
Zanimljiva situacija: skoro niko ne igra danima kada je ponuda očajna! :)
Ja, naprotiv, nikada ne preskačem dan:
Debrecin 2-3 (2)
Akrington 1&3+ (2.65)
ZFK Mojzelvic 1 (2.2)
Barton T2ug2+ (2.7)
Motervel GG3+ (2.55)
Čikago TR 2:1 (8.25)
Kruzeiro 2 (1.65)
Ukupna kvota 1092 (na 50 din. dobitak 54640)
Očekujem da ovo opušteno prođe.
Postaviću link čim uplatim. Nikad se ne zajebavam sa parama.
Акрингтон би требао лагано да дође 1
Sve sve,al ovaj rezultat 2:1 mi nije jasan xD