Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ima, verovatno se ukrsta sa brazilom.
EDIT: šomi ti objasnio
Ali i dalje...kvota 4?
Ukrštaju se sa Brazilom a jebaće ih Čile
Caro, uplati onda da spanija zauzima 8-12 i budi bogat covek :D
Gde moze da se pogleda koje grupe se ukrstaju?
A-B, C-D, E-F... Nisam znao ovo.
скроз нелогично
A niko ne vidi da brazil nesto i ne zeli da bude prvi u grupi? Pa igra na X sa Meksikom, cekajuci da vidi sta da radi u poslednjem kolu protiv Kameruna.. Mislite da oni ne znaju ko je spanija?
pazi vamo...španci prolaze grupu 100% realno, znači 4 kvota je ustvari da prolaze brazil?...to se mora probati za 1-2 soma.
Sa kim se ukrštaju Žabari?
međutim jedna stvar mi nije jasna...španija 1-8 kvota 4.00 a 9-16 kvota 4.30? pa znači španija prođe grupu i prošao si?
Ne brate. Ako prodju TOP16 prosao si. Posto grupu prolaze 32 ekipe.
majndfakovan sam
des ti to nasao nemoj da lazes
inace prodjoh
arg 1
franc 1
nemacka 1x
belgija 1
sa 500 uzeo 2000 , ali 2 min pre 2. gola belgije branio x sa soma tako da sam uzeo malo para :'(
brate 16 ekipa prolazi grupu. ne 32.
32 ima ukupno repki
Nista mi nije jasno sada :D
msm kvote mi nisu jasne
Ako igraš 9-16 mora španija da pukne čim prodje grupu, eto tako