Какви су ти љомбери што раде ко букмејкери код нас кад овакве пропусте праве
dvajte ne znam ne kladim se u meridianu nikad...ovo su izuzeci jbg sutra cu otici da vidim sta je i kako, i da li su oborili kvote ili ne.
jebo ga ti onda, otvoriću sutra nalog pa ću šibati onlajn možda
a papete, od čega ti je ona zadnja, 2,2 kvota?
Nisu glupi, jednostavno misle da je spanija losa, izduvali su prvu 5-1. Svako ima pravo na mislenje jbg.
ajde mudonje metnite pare, pa kad vam cile uvali kurcinu, jeste da meridijan daje takve stvari, ali nisu ni oni glupi toliko, nije bas sigurno
Zadnja je kako je reko katamencic da nece proci grupu
armine mogu jedino da smanje kvotu...a znajuci njih, tiket jaci od 2000 prolazi kroz verifikaciju 2-3 minuta lolo oborice kvotu sigurno.debili.
aha, to ću izbeći
pa jebemu mater, ako ne mogu rknuti čile nek uzmu pare ovi židovi. nisam ni mislio da stavljam kuću
ja sam se razboleo od nerviranja danas, prvo belgija sad brazil na kraju mi utera, bataljujem kladjenje malo, a i nemam pare
pa izbegavaj fikseve jbg ako se nerviraš toliko
Za Engleze je slicno. Ko veruje da ce proci grupu, isto ima sure bet
ali problem je sto nece gazi lolo
Proc ce englezi grupu
Sa 4 boda mogu i Englezi dalje.
Holandija Australia SP1 1,80 Da li je ovo poklon?!
(pobeda bez primljenog gola)
jebaće ih urugvaj (engleze).
Au, treba mi 10 soma da ispratim sve zamisli sada. Mozda i vise lolo
šta mislite za holandiju što sam okačio?
da živne tema, makar za vreme SP-a :D
ja sam mislio da je kvota 2,85 na kostarika uzima 0 bodova poklon pa sam se žešće zajebao
ok je to za staviti na neki tiketić ali ne bacaj previše para
Па оно што си ти горе ставио 100% долази, по мени и не баш паметно да може то да се одигра тако
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Какви су ти љомбери што раде ко букмејкери код нас кад овакве пропусте праве
dvajte ne znam ne kladim se u meridianu nikad...ovo su izuzeci jbg sutra cu otici da vidim sta je i kako, i da li su oborili kvote ili ne.
jebo ga ti onda, otvoriću sutra nalog pa ću šibati onlajn možda
a papete, od čega ti je ona zadnja, 2,2 kvota?
Nisu glupi, jednostavno misle da je spanija losa, izduvali su prvu 5-1. Svako ima pravo na mislenje jbg.
ajde mudonje metnite pare, pa kad vam cile uvali kurcinu, jeste da meridijan daje takve stvari, ali nisu ni oni glupi toliko, nije bas sigurno
Zadnja je kako je reko katamencic da nece proci grupu
armine mogu jedino da smanje kvotu...a znajuci njih, tiket jaci od 2000 prolazi kroz verifikaciju 2-3 minuta lolo oborice kvotu sigurno.debili.
aha, to ću izbeći
pa jebemu mater, ako ne mogu rknuti čile nek uzmu pare ovi židovi. nisam ni mislio da stavljam kuću
ja sam se razboleo od nerviranja danas, prvo belgija sad brazil na kraju mi utera, bataljujem kladjenje malo, a i nemam pare
pa izbegavaj fikseve jbg ako se nerviraš toliko
Za Engleze je slicno. Ko veruje da ce proci grupu, isto ima sure bet
ali problem je sto nece gazi lolo
Proc ce englezi grupu
Sa 4 boda mogu i Englezi dalje.
Holandija Australia SP1 1,80 Da li je ovo poklon?!
(pobeda bez primljenog gola)
jebaće ih urugvaj (engleze).
Au, treba mi 10 soma da ispratim sve zamisli sada. Mozda i vise lolo
šta mislite za holandiju što sam okačio?
da živne tema, makar za vreme SP-a :D
ja sam mislio da je kvota 2,85 na kostarika uzima 0 bodova poklon pa sam se žešće zajebao
ok je to za staviti na neki tiketić ali ne bacaj previše para
Па оно што си ти горе ставио 100% долази, по мени и не баш паметно да може то да се одигра тако