Кладионица

1. msm da se racuna obicna kvota

2. ja uhvatih 1iGG kolumbija kvota 5 jebote nisam mogao da verujem

3. Vise kornera japan
    Vise zutih grcka

4. Jel se secas kad si odigrao Real - Valensija 1/2 zamalo doslo?

5. E a zamisli da je došlo

6. Bas sad nesto razmisljam. Jebo te sunce al bi bilo...

7. VECERAS SVE PARE NA BOSTON!!!! AHAHAHAHAHAHAHA

8. E PA NE MOZE!!! HAHAHAHAHHAA

9. 1iGG kolumbija kvota 5
    engleska gg3+ 2,3
    japan nema gola prvo 2,5

sa 50 uzeo 1400, hvala lepo molim jebem mocarta samo tako ono svetsko, jos da picke urugvajske nisu izgubile od kostarike jebene u debelom bih plusu bio, brckao bih se u sutomoru

10. PA JEBEM JA MATER OVIM ŽABARIMA

11. ПА ЈЕБО ИХ ЈА ОНИ МИЛИОНЕ ЗАРАЂУЈУ, ЈЕЛ НЕ ЗНАЈУ КОЛКО ЉУДИ РАЧУНА НА ЊИХ? ДА И МИ УЗМЕМО НЕКУ СИЋУ
    ДОСТА МИ ЈЕ ВИШЕ ОВОГ ГУБЉЕЊА ПАРА ПА ЈЕБЕМУ МАТЕР

12. Сва срећа па нисам имао да уплатим јаче, узели ми само 150 динара лоло.

13. извадио данас картицу у моцарту за лајв и пошто сам хтео за срећу да започнем добитним тикетом а ништа није било да се игра сем хон-екв, одиграм један тикет на еквадор и један код 1:1 да еквадор први даје гол
    http://prntscr.com/3uwf04
    ЈЕБИ МОЦАРТА, ЈАХТЕ КУПУЈ

14. Suska se da Kristijano nece igrati...hmm

EDIT - Somi jebes ih jako...tako je i Rokfeler pocinjao na sitno pa posle ojebo...

15. хвала Џанки, значи ми та нека похвала од доајена клађења и свакако прекаљеног аса кладионице

16. bacio sam jos jedan tiket, sta mislite?

nemacka - gana 1-1 & 3+ kvota 2.37
    holandija - cile 1 & 3+ k. 3.77 (na ovo mislim staviti 1000 dinara kao singl)
    kameron - brazil 2 & 3+ k. 1.45
    nigerija & bosna 2 k. 1.9

ukupna kvota 24.6, stavio 100 dinara

sta vam ovde najvise skripi?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.