Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ako se kladiš preko Vilijam Hila i prođeš nešto, kako dižeš pare?
Fin to fazon, ne moraš izlaziti iz kuće samo da bi uplatio tiket? :D
Igro sam za veceras keca na Inter i 0-2 na Real,a sutra 0-3 na Barcu i 2 na manchester,jes da nema smisla,al davno nije ni bilo na rezultatima
АКРИНГТОН 3+ (1.80) 100000000000000000%
@ Selenijum
Ja igram preko William Hill-a.
Kartica, uplatiš i igraš. Kad ti se digne isplatiš se, odeš na bankomat i digneš parice.
Al' zato uplatim 15 tiketa, ne možeš se kontrolisati :D
Čekam Slovan za mali plusić :))
@Limunovo Drvo
Znam da je samokontrolisanje tu kritično, ali opet lakše je ganjati manje kvote na manje pare, pa polako, jednog dana možda poduplaš uloženo. :D
Pa to, nije me sramota da uplatim 0.10e na kvotu 100 pa ako prođe prođe :D
E baš tako! :D
evo i ja, samo da ispratim veče, mada sad vidim da sam se zajebao što nisam odigrao više tiketa, kad vidim ovaj akrington, lejton, burnemut, ros kaunti itd... sve je to bilo za singlove, no jebiga sad... moj ludački, za večeras:
REAL x-1
kvota okruglo 60 (15 i 4), na 100 dinara, 6 soma. odlično ako me usere :)
edit: hvala ti stankoviću, brate moj! ko je mogao da mi ga zavuče, ako ne srbin.
Kud nemadoh muda da odigram Stutgart II dp3+ :( Prejaka kvota bila,a palo je 5 golova..
TOOOOO, ŠALKETINO!
IDEMO IZ IKSA!
jes da ima još jedno 4 sata do poluvremena....
Ево га глупи Крауч, већ добио црвени, хаххаха какав ретард страшно..
Чавезе, срећом ниси уплатијо тикет
Ne da mene moj Šalke....
A Šalketa i Intereta jesu ludi...
Ne ko ovi Totenhemaši, nikako da dadnu glupi gol...
Ajde, Real, mamu vam jebem preplaćenu da vam jebem onu mamu preplaćenu da vam jebem.
Od danas, navijam za Šalke!
Iako je trenutno 1:1, ipak će Akrington pobediti na kraju, ima vremena :)
AJDE REAL MAME VAM GA NABIJEM U SISU LIJEVU ZAKRŽLJALU! UA, JEBO VAS MURINJO U EURE! PU, pičketine.
Bravo Skočko za tiket :)
DOSTAAAA! Aj sad bunker, igraćete u Engleskoj, odmori malo....