Кладионица

1. SLEDEĆI PUT JAVITE MENI

2. DA LI JE OVO NAJNEUSPJELIJI POKUŠAJ 2/1 ?????
    HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

POGLE OVO, JOŠ MOMCI 3 CRVENA U DRUGOM DOBIŠE, I KAŽU SVE URLAJU PO TERENU, DAJ GOL DAJJJJJJJJJJJJJJ. Možda su ovi i promašili penale kad su ovi crveni bili, šta im je znati, parodija svjetska!
    http://www.rezultati.com/utakmica/4tXI0zKF/#detalji

3. Samo ja sirotinja uzeo 9000 na nikolasovu dojavu :D

AL SIJA 9 SOMA KO DA JE 99!

FALA BRAT!

4. Па то је класика, ја то нисам ни видео да будем искрен. ГГ

5. Samo ja sirotinja uzeo 9000 na nikolasovu dojavu :D

Čuj sirotinja, ja stavio 50 dinara loooool

6. SUTRA OKUPLJAMO SE NA TERAZIJAMA KOD MEKA U 14:00 DA IDEMO DA LJUBIMO NIKOLASA U KURAC ILI GDE ON PREFERIRA

Hahahaha
    Bas mi je drago sto ste uzeli novce, nemojte sve da spiskate na kurve i kavijare!

7. Nikad jači nisam bio za LŠ. Čuvaj me se Mozzarte!

8. Samo ti podeli i taj LŠ, spomenik je u pripremi (zahvalnosti, ne nadgrobni).

9. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1976#post_2994609

Ма да, бре. Ееее, ђе би ми крај био да сам још одигр'о ову Николасову дојаву...

10. Nikad jači nisam bio za LŠ. Čuvaj me se Mozzarte!

Grmljavina klasicna se sprema. Ko zapeta puska sam, cekam 9h da se otvori Soker, lololololo.

Jebote, nekada bih igrao x2 na Liverpul, sada se pitam samo koliko ce komada da im metne Lepi Cane do 20og minuta... :/

Ne znam koji je kurac Englezima, samo Championship igra, a gde su LIGA DVA, TRI, CETIRI, KONFERENCIJA, BLIT SPARTANS, NUNEATON I DOVER!??

Juve mi je najveci kec danas, 1 i 2-3 taman. KVote su GO KURAC. sve 1.25 serem im se u usta. Arsenal 1.35, to treba izjebati jako, doci ce lagano kapiram. I Benfikovici moraju dobiti valjda mrtvi Monako.

11. HJUSTONE IMAMO PROBLEM, ZASTO JOS 2 POENA AAAAAA

dajte ls :(

12. Izgleda ce L'pool odmarati Dzerarda i Lovrena ( mada je zbog ovod drugog to otezavajuca okolnost za Real lolo).... Navodno dizu ruke od LS i spremaju se za Celzi za vikend.

13. Veceras ja cenim da Real trpa Luzerpul, znaci kec je ko kuca, sve ostalo je 99%.
    Dortmund mora primiti gol, nerealno je da ih u bundes ligi trpa ko stigne,a u LS ne mogu da prime komad. Znaci GG, a moze i jace
    Benfika se raspada, ja bih tu cepio da Monako daje gol
    Zenit bi mogao da iskoristi ovu zimu, 1x sigurno, a kec verovatno
    Bazel bi mogao da natrpa ludokurac a pod natrpa mislim bilo kako da pobedi
    Juve bih izbegao, prejadni su, mozda opet GG, nema sta Olympiakos da izgubi.

14. i meni je bazel 1 dosta sig

15. i meni bazel smrdi na vonj i kec

16. Slabe su mi kvote za LŠ, nemam ideju šta da igram.

17. Ne dirati Real večeras

18. I HAVE A DREAM
    REAL - LIVERPUL 2-1 XD