Кладионица

1. Bem bi Dinamo... Viljarelal 5:0 KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...

2. Dinamo izda me strašno.

3. Dinamo 1 1...stavio sam 0-3 gola..posto nema sanse da daju 2 gola za 5 minuta....UZEO SAM 1200 DINARA FAK JEA...to ce sutra sve da se stavlja na 4 utakmice

4. Ja kurce čekam da vidim hoću li povratiti barem uloženo :) Al' biće, fino me oborio Dinamo. Sutra ću i ja više love na manje utakmica.

5. Fino sam ja rekla, odigram 5 utakmica i prođem, odigram 2 i padnem. Tako mi i treba kad ne vjerujem u Viljareal. Grrrrr....

6. Jebem im sve što gleda preko stola.
    Vjerovao sam u sve, posebno Dinamo ali mrtvi Ševčenko dobi crveni jebo mu Krauč majku.
    Još večeras ako prođe Fish biću opet u malom plusiću.

7. E, bogu hvala da i ja prođem tiket!
    (Gremio ne računam, to je kec ko vrata)
    Hvala ti Selenijum na ideji!

8. Џанки , обори ме Киев на оном онлајн клађењу , за 40 центи еј! :))

9. Za sutra kašikara Viktoria Plzeň - FK Jablonec 2@4-4.50

10. Rekoh ja da nema sanse da prodju 4 keca. I rekoh da najverovatnije Dinamo zajebava.
    Al dzaba mi kad me ona kurva zajebala za PSV daje gol.. Mada nema veze,uvalio mi ga i real,gubili na poluvremenu. Ja spremam kolokvijum nocas,drzite mi palceve,pa sutra ostavljam predloge i bombaje :D

11. Srećno! Ja večeras pravim sajt pa uskoro ću i ja da dijelim tipove. Izuzetno dobro gađam tipove, al' kad ih smjestim na tiket oni pucaju xD

12. Ispuši ga i ja onako junački. Nisam imao pojma da je PSV takva palija od ekipe.

13. Limune, onda samo da govoriš parove, za tebe nema klađenja :D

14. Sad ću da pokažem svoje IT sposobnosti :) Pravim temu za sajt, pa dok me oči i leđa ne izdaju :D

15. Brate jel mi verujes da sam i ja razmisljao isto to.. Posto zbog svoje alavosti uvek dodam neko govno na tiket koje ne prodje..

16. Imam kvotu 4, skroz solidno, fino. I kažem hajde još koji i napravim kvotu 200, gledam i kažem pa sve sigurice, gdje da pogriješim. Uplatim i puknem naravno. Ne znam ja igrati kvota 1-5 i velike uplate već ja gađam 5-6 utakmica kvota preko 2 i 1, 2 obore. Što bi rek'o naš narod - proklet.

17. Bolje i tako biti proklet nego kao ja naslagati milion utakmica sa malim kvotama i nadati se prolasku...Ovo sa malim kvotama, a većim parama, počela skoro...Kad završiš, odmah stavljaj link, možda budem budna pa da ga prva vidim :D

18. http://img831.imageshack.us/img831/3351/listic.png

Aferim :D

Muno sam i Dinama 1/1....

Šta sutra igrati, Gospe vam?

19. Naći ćemo i za sutra :D
    Ja večeras imam silnih problema sa glavom, hostingom, uploadom i svim ostalim -,-

20. http://www.lemon-tips.co.cc/

Bože pomozi, krećemo uskoro.
    Za malo više od dva sata sam napravio ovu scenu, ajde komentari na dizajn pa poslije komentari na tipove :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.