Кладионица

1. Armine stavi Wasington posto ce jebati LAC kvota je 2.30

i evo jednog specijala. Brajant preko, treba mu jos 31 da prestigne Jordana, iako je nezahvanlo msm da bi veceras mogao prebaciti tu cifru, pogotovo sto se igra protiv San Antonia. naravno uz jedno 40 fga

2. videcu to na drugom da iskombinujem, ali sam opet mislio nesto sigurnije, tipa toronto i atlanta kecevi

3. Limoges - Alba 2 @2.20

Ulog - Zivot
    Dobitak - 2,2 zivota

Setubal - Boavista 1 @2.10

Ulog - Stan u centru Beograda
    Dobitak - 2,1 stana u centru Beograda

Setubal - Boavista TR 1:0 @6.50

Ulog - Vikendica u Lipovcu
    Dobitak - 6,5 vikendice u Lipovcu

Serbia W - Slovakia W 2 @4.40

Ulog - Gorenje frizider
    Dobitak - 4,4 Gorenje frizidera

4. kvota je 1.40 na te dve vrv ce doci , a to su opet DVE utakmice..chi-port isto 1 bi se moglo probat

5. Izbegavam da igram minus poene na igrače, ali Kinsi mi je zicer danas bez obzira što Ročesti ne igra. Na Lazmea, Mitrovića i Džerelsa bi takođe mogao minus da dođe.

6. williams 12.5 manje, imam osjećaj da će udaviti kao u prošlom meču bekovi Olimpijakosa.

Westerman 8.5 više
    Dubljević 14.5 više

i Hofenhajm-Frajburg gg3+

7. sta mislite za ovaj Uniks jebeni?

8. Deranje magu zamolio bih te da mi sastavis 3 kombinacije hendikep i poeni. Ukupna kvota izadje 46.56, malo li je...
    http://i.imgur.com/oS8ABEL.png

9. Igrao bih Uniksa minus poene da igraju fazon u 19h, ovako bi me mrzelo da odem do mocartoa ako bih slucajno pukao. A ne bih. Minus poene i Lengford plus.

10. Kontrahendikep na Zalgiris deluje jako primamljivo.

11. nzm za poene to dodaj sam

al recimo
    WSH, CHI i OKC h i treba sacekati dal ce James da igra ako ne onda pleikani

ima 6 kvota od 5.40 na goste, znaci jedna ce da drmne da jebe majku...a tipujem da ce to biti Filadelfija koja ce da jebe kurve iz Netsa

12. koooorac jedemo veceras xex

13. Shomy23
    Igrao bih Uniksa minus poene da igraju fazon u 19h, ovako bi me mrzelo da odem do mocartoa ako bih slucajno pukao. A ne bih. Minus poene i Lengford plus.

I naravno, prodje i jedno i drugo kad ga ne odigram.

14. Ruse u ovom terminu nikako ne mogu da pogodim xD

15. Списак квоташког фудбалског минимализма за вечерас:

Алмериа - Реал 2 1.18
    Фенер - Сивас 1 1.35
    Варнпорт - Портдаун 2 1.30
    Хераклес - Додрехт 1 1.35
    Лион - Каен 1 1.53
    Клермон - Турс тм1 1+ 1.20
    Кретил - Арле тм1 1+ 1.18
    Ле Авр - Лавал 1Х 1.18
    Авранш - Истрес 1Х 1.32
    Емен - Волендам ГГ 1.35
    Млади ПСВ - Алмере тм1 1+
    Фортуна - ОСС тм2 1+ 1.15

Избацити уљезе и искомбиновати, само то!

16. šomi23, minus ušo lengford

17. Poklon veka Alba prosla, poklon meseca Slovacka (4.40 kvota) prosla...ceka se jos setubal da kompletira dobitni niz.

Janosh Tips

http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2035#post_3033379

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.