Кладионица

1. Црни петак. Стварање кеша из пепела на НБА.
    Пошто сам н00б информације хватам овде, и то би требало да буде Вашингтон, Чикаго и Оклахома.

2. To Dzankela vrsni tipsteru!

3. Danas kratko analiziram tekme i rekoh da ispostujem petak, odem na Colu i kada mislis da ne moze bolje od toga, udjem i vidim da mi se stanje na racunu povecalo za 6500 PRE-LE-PO. Hvala za igrace ko je postavio i zao mi je deranje ne stigoh na vasington izgleda opet dolazi svaka cast!

http://i58.tinypic.com/33xeycx.jpg

4. Izbegnite danas da Salke, ja cu ga igram 1x i 0-3, sve mi nesto smrdi na 1-1.

City mi je dvojketina, ali zadnjih nedelju dana sve te kvote 1.50 za koje sam mislio da ce da dodju, nijedna nije, pa imajte u vidu moje malerstvo.

Arsenal 1xi2+, Sanderlend takodje. Skantrop 3+, Preston 3+. Wba cu igram jedinicu. Kolcester takodje 3+. Lejton gg4+.

Ete vam.

5. Meni je Salke bas fiks dana videcu to da forsiram...
    Nekako los dan, najbolje golove probati, od fikseva tu je jos valensija i lech..

6. bravo armine, zamalo nikolase. hajmo momci

http://i.imgur.com/Z6F3KzJ.jpg

evo i moj za 50e, a i ynao sam da cedoci jedna preko 5 kvota i dostao je

7. hvala momci i bravo NASTAVLJAMO NIZ

8. augsburg, frajburg, salke, palermo, lazio, lester, arsenal, valensija sve 2-4 kvota 30

bas nemam ideju sta da igram

9. Sautempton iako je izgubio poslednje 3 stvarno je dobro igrao. Poraz od sitija 0:3 uopste ne daje realan prikaz kako su igrali. Danas igraju protiv budjavog barnlija, kvota 1.8.
    Igrao bih tu 2, al se plasim da nisu malo pali psihicki.

10. Igraj slobodno

11. I

Sanderlend 1 2.8
    Čarlton 1 2
    Austrija V 1 1.7
    Holštajn Kil 1 1.75
    Žil Visente 1 2.65
    Valensija 1 1.5

II

Čelsi 1&2-3
    Šalke 1&2-3
    Barsa 2&2-3
    Hajduk 1&2-3

kec na Megu u hendikepu i čist kec na Trabzon protiv Galate (košarka) treba da se ispoštuje danas

12. partizan 2
    šalke 1x
    hjuston 1
    sakramento 1
    ulog 20e

13. Испратићу те ово за Мегу и Трабзон и додати Саутемтару. Мрзи ме да мислим својом главом.

14. Јел ово мене очињи вид вара или нема у понуди Волфсбурга за сутра?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.