Ja uplaćujem 50 evra pa makar me oborilo u trećoj minuti, imam neku želju da trošim pare. I nešto mi govori da će ovo biti dobra dojava, ipak je ugled na tapetu...
Џанки , матори , ако се игра око 9 , а шаљеш нам на ПВТ , а већ имаш дојаву код себе , не видим у чему је проблем да нам поделиш и сад.Можда неко не може да уплати касније.....или му се не иде касније у кладиону :))
Danke šn što me metnušte na spisak.
Nego šalji to što prije, barem meni, vjerovatno ću morati pičiti do Mozarta, jer će garant biti uslov 3-5 utakmica u drugim kladionicama, a kod njih možeš singlati sve živo i mrtvo.
Će da metnem zadnjih 10KM iz džepa, a padnem li će da bidne belaja.
Danas odigrah:
Cirih-Jang bojs 1
Mančester 2
Kiderminster 1
Partizan 1
Rendžeri - oba daju gol
Uplata 3KM, kvota nemam pojma. Staviću listić kad ga dobijem, poslala sam kolegu da mi uplati.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
U međuvremenu:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1840110-870
Babel igra 3 za 3
a ove hejsenjeding ne podnosim
Braćala, šalji što ranije, moram na ispite....
Džanki, kad igram ne ophodim se prema klubovima sa ljubavlju ili nepodnošenjem.
Gledam samo da to prođe...Odigrao sam to već, pa sad šta je tu je...:)
Ma pao sam 300000 puta na njega...
Skocimis
Delivepar
Tulumbac
Limunovo Drvo
luksaa
Peki d dzem
aleksandarkg
dvajt
javio
marko_bre
Big Brother
Zna Murinjo
DekiPD
Predrazinjo
Chavez
Djoka Bomba
Selenijum
Ljakse
dzonovan
L@ki
AHahhahahahaha,ja ne verujem... :D
murinjo će jedini da uplati!! vidite kolika je potražnja za džankijevim dojavama da i murinjo staje u red...
Ja baš verujem. Mislim, očekivano je interesovanje, lolo
Ja uplaćujem 50 evra pa makar me oborilo u trećoj minuti, imam neku želju da trošim pare. I nešto mi govori da će ovo biti dobra dojava, ipak je ugled na tapetu...
Isti fazon, nije mi mnogo da riknem stotku, ali ako im uteram vepra, uzimam soma i po.
I onda ono, kurve, Adrani, koks iz kutlače, XXl čips... ne pitaj!
15:00 Paxtakor - Esteghlal Tehran gg3+ @2.2
Џанки , матори , ако се игра око 9 , а шаљеш нам на ПВТ , а већ имаш дојаву код себе , не видим у чему је проблем да нам поделиш и сад.Можда неко не може да уплати касније.....или му се не иде касније у кладиону :))
Ау брате, је л сад немам времена да уплатим је л?
Нормално да немам још дојаву :)))
Бурзум и ти?
Па оно, не знам која је квота, ја немам много да уплатим? Али ако није злојава, и 400 кинти добитка мени значи.
15 квота
Samhain
Skocimis
Delivepar
Tulumbac
Limunovo Drvo
luksaa
Peki d dzem
aleksandarkg
dvajt
javio
marko_bre
Big Brother
Zna Murinjo
DekiPD
Predrazinjo
Chavez
Djoka Bomba
Selenijum
Ljakse
dzonovan
L@ki
Бурзум
Дионович
Брате, пиши ме на списак.
Daj i meni svega ti :)
Danke šn što me metnušte na spisak.
Nego šalji to što prije, barem meni, vjerovatno ću morati pičiti do Mozarta, jer će garant biti uslov 3-5 utakmica u drugim kladionicama, a kod njih možeš singlati sve živo i mrtvo.
Će da metnem zadnjih 10KM iz džepa, a padnem li će da bidne belaja.
Danas odigrah:
Cirih-Jang bojs 1
Mančester 2
Kiderminster 1
Partizan 1
Rendžeri - oba daju gol
Uplata 3KM, kvota nemam pojma. Staviću listić kad ga dobijem, poslala sam kolegu da mi uplati.