Кладионица

1. Џанки синовац, бежи од огња ако ово не прође, сад сам погледао списак заинтересованих, све хулигани.

2. Hahahhahahahahahahah, ja se prevrćem od smeha, da l' od overdoziranja Gud kikirikijem ili zbog cele ove situacije, ne znam, ali jes smešno u pičku materinu.

DZHANKEE, POSHALJI MI DOJAVU, DUSHO!

3. хахахахахааххааххахааххааахахах

4. Joj kako će Narkoman da nas izjebe... :)

5. Мени је ово пресмешно, али стварно има да ставим задњих 500 кинти. Дубље од овога не може.

6. ВИШЕ СРЕЋЕ ДРУГИ ПУТ

7. Мени је ово пресмешно, али стварно има да ставим задњих 500 кинти. Дубље од овога не може.

Ставио би и ја задњих 500, да имам. Ја стављам задњих 300, говна ћу да једем сутра ако не дође. :)

8. Ja ću da stavim stotku agresivno!

9. Џанкее сине, уздамо се у тебе, ти си искра младости која вади житеље Србије из финансијских гована. Ја се ретко кладим, али ајде нек кошта тих петсто, остаћу кући за викенд.

10. Zna li iko Džankijevu adresu, ako popušimo da ga nađemo?

11. МА ПРОЛАЗИ ДОЈАВА ЛАГАНО

12. Ako će neko da puši, daću ja adresu!

13. Тако је, само оптимистично! :Д

14. Bratac, ja da sam u Srbiji ja bih ti tutnuo keš ako prođe, ljeba mi....

15. Već vidim da je dojava iz nečeg u X, ili iz 2 u X ili iz 1 u X. Sad je pitanje koja je tekma....

16. Неизвесност и тензија у ваздуху........хоће ле мала екумена вукајлије профитирати?Све је у рукама младог Крушевљанина , Јанка Ђанкеа !!!

17. Ja drzim fige svima da vam prodje,a imam samo 150 kinti u dzepu tako da ne bih ni da zicam dojavu :)

18. ПРОЛАЗИ БРЕ,

19. jesi dobio dojavu?

20. Ako si dobio, šalji, brate slatki, moram na ispit...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.