Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Razbij maler tako što ćeš odirati singl sa 100 din na kvotu 1.20!
Cisto da ponovim za danas bi moglo da uleti neki od ovih prelaza:
Sevojno - Indjija 1u2 ili 2u1
Cukaricki - Hajduk 1u2 ili 2u1
A ja bih najsrecniji bio kad bi cukaricki pobedio jednu.. jurim ih zadnjih 6 kola,osim poslednjeg protiv partizana,i nikako da pobede.. Sutra je taj dan :D
Šta mislite o tekmi Novi Pazar - Radnički Kragujevac?
Gazimudo,mojne se zavaravas da ce Cuka da dobije... :) Sutra slobodno stavite X u glavu Metalac-Partizan,i Sevojno 1X.Hajduk dobija,tako da ostaju oni i Metalac u ligi,Indjija ide napolje,sto se znalo jos pre 10 kola. A najveca fora je u drugoj ligi,igraju Novi Pazar-Radnicki.Ovi mentoli odozdo,bili u Kragujevcu na gostovanju,dobili 500 karata,i sad kad su ovi trebali da dodju,prvo nisu hteli da im daju,i onda kad su videli da moraju,,NAPRASNO SE SRUSI GOSTUJUCA TRIBINA,SAMA OD SEBE! AHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA! I kao ne mozemo da garantujemo za bezbednost na ostalim tribinama. :DD Jebem ti fudbal... :))))
E evo jos jedan prelaz koji moze da se proba:
Delermon - Lugano 2 u 1
@ bvdlga
Ma naravno da nece doci cukaricki,to je u domenu SciFi,sto i kvota pokazuje - 12.0 xD
Tuga.Treba gruvati nasu ligu golove,ili prelaze,ove ostale,sto da ne nameste,nikome ne treba ni za leba...
нажалост.
знају турци шта су им ђаволи радили раније (конкретно, са свињским главама и ражњевима), па се обезбеђују на било који начин. подло, гнусно, огавно... ма... јебем ти и фудбал и све.
још пре почетка те друге лиге ја сам чуо (е сад, одакле... небитно је) да су улазак у суперлигу купили баск (пошто је већ тад било извесно да чукарички оде у курац) и нови пазар. а расим је подобре паре уложио у тај тим.
колики год ја био крагујевчанин (добро, навијам ја за звезду, ал' бих волео да раднички уђе у прву лигу, макар бих чешће гледао звезду у крагујевцу, а и због неког друга који игра у првом тиму), ову текму добијају балије.
a ja sam pak načuo da su sredili prolaz pazaru i radničkom a da će bask da proda to mesto ekipi od ove dve koja ga bude izdućkala
Ja čuo da Pazarci ulaze u ligu makar je Platini i ukinuo, kažu da su ogromne pare kod balija.
а јебем ли га. ја мање пратим ту другу лигу, али тако сам чуо на почетку сезоне, а за сад се све фино поклапа. но, видећемо. искрено, ја бих волео да и овај мртви крагујевац добије једног прволигаша, нисмо га имали десет година већ, време је. оволики град, а фудбал никакав. ниш исто. штета је. а београд нонстоп по 5-6 клубова у "елити" (хаха, да, елита). па зар су чукарички, бежанија, баск, бск, и остали опскрбљени толико већим талентима од радничког из крагујевца и из ниша? јесу курац. него, јебига, кад се политика умеша у спорт, лако је после...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4035896-880
Ja mećala po vašem savjetu:
Partizan X
i onda sam morala da dodam još 4 penisa, bem li ih u minimalan broj utakmica. Peniseri su:
Del potro
Džole
Monfils
Conga
Kvota 4,92
Ulaze Novi Pazar i Bask,nema tu price,Novi Pazar je jedno vreme zaostajao podosta za Radnickim,stigose ih kao od sale...Ortakov cale je bivsi internacionalni sudija,i sad radi u savezu,slao nam je par puta neke "dojave" iz nase prve i druge lige,nesto sam i kacio ovde bio,ali nisu prosle,u svakom slucaju,svaka ta dojava je sadrzala Novi Pazar kao fix. :D
Fix dana:
Krila Sovjetov - CSKA 2 @1.75
Atomska bomba dana:
Cukaricki - Hajduk 1 @12.0
Obori me juce arhus glupi, danas som na dubl
napredak 2
novi pazar 1 molim lepo
Da Džanki ne priča na sva usta koliko somova stavlja na mečeve bio bi smak svijeta.
Ipak ne odigrah ono
mladost lucani 0-2
dinamo vranje 0-2
javor 0-2
za soma
Ja da sam na tvom mjestu bez bar tri soma ne bih ni ulazila u kladionicu. Samo se brukaš bezveze.
ja sam ozbiljan, eo posle cu da slikam tiket
I ja sam ozbiljna.